Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Бекхем продемонстрував свої м'язисті груди під час відпочинку

Люди

Степан ПАВЛІВ
07 жовтня 09:56
96
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Девід Бекхем і його кумедні захоплення

Девід Бекхем продемонстрував свої м'язисті груди під час відпочинку
Зірка Бекхем показує нові світлини

Життєві історії

 

 

49-річний колишній футболіст поділився у своєму Instagram Stories спогадами про день відпочинку, зробивши селфі, на яких він позує без сорочки у своєму саду. Роздягнувшись до нижньої білизни та обмотавши талію рушником, Девід продемонстрував свій рельєфний прес і колекцію татуювань на всьому тілі.


Він позував біля розкішного дерев'яного іглу із сауною всередині, підписуючи знімки: «Неділя, турботи про себе. Завжди важливо приділити хвилину собі і перезавантажитися». Він також сфотографував чотирьох своїх домашніх собак, кокер-спанієлів Олів, Сейдж та Фіг, і какаду Сімбу, підписавши знімок: «На сторожі».

 




Зірка спорту відомий своєю любов'ю до бодіарту та вигадливо прикрашеним тілом, яке налічує щонайменше 88 написів. Більшість його татуювань присвячені дружині Вікторії, 50 років, та їхнім чотирьом дітям: Брукліну, 25 років, Ромео, 22 роки, Крузу, 19 років, та Харпер, 13 років.

 


Раніше він зробив татуювання «99» на мізинці, щоб відзначити рік, коли він одружився з Вікторією, і рік, коли народився його старший син Бруклін. Хоча у нього також є татуювання з її ім'ям на гінді, як пізніше зазначили експерти, на жаль, насправді там було написано «Вікторія».


Після народження їхнього другого сина Ромео 2002 року, Девід додав своє ім'я над ангелом-охоронцем, який був підправлений і отримав вражаючі крила.


Обов'язки Девіда не обмежуються лише курми, адже батько чотирьох дітей також доглядає за роєм бджіл на своїй фермі в Котсуолдсі. Ексфутболіст полюбив це хобі під час пандемії і навіть встановив вулик у своєму саду, часто ділячись досвідом зі своїми підписниками. Пташині зграї Девіда стали постійними персонажами в соціальних мережах колишньої зірки спорту.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter