Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Бекхем показав шанувальникам своє красиве тіло

Люди

Степан СЕМКІВ
26 серпня 14:45
171
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Девід Бекхем і його син Ромео

Девід Бекхем показав шанувальникам своє красиве тіло
Зіркова родина вразила шанувальників

Життєві історії

 

 

Шанувальники не могли не захоплюватися підтягнутим тілом Девіда, багато з них подякували Вікторії відомій модельєрці за її модні поради.


Девід Бекхем довів шанувальників до шаленства, коли в суботу поділився у своїх соціальних мережах знімком без сорочки. Це вже не перший випадок цього тижня, коли фанати залишаються шокованими зовнішнім виглядом колишнього футболіста. 


У четвер колишній футболіст збірної Англії продемонстрував свою молодість під час знімання нової реклами навушників. У відео за кадром Девід продемонстрував елегантну фігуру в чорному джемпері, який він заправив у вузькі штани й одягнув довге пальто.

 


Власник футбольного клубу «Інтер Маямі» був у доброму гуморі, коли ділився кадрами з-за лаштунків, де він ходить по біговій доріжці в шкарпетках, слухаючи музику. Шанувальники поспішили в коментарях до відео пожартувати, що батько чотирьох дітей просто «не старіє», і запитали, як він стає «все більш красивим». 


Шанувальники були дуже вдячні за поради, які Вікторія давала Девіду, й багато хто дякував їй у соціальних мережах за те, що вона була в курсі, коли доходило до вибору моди.


Нападник футбольного клубу «Брентвуд» Ромео підняв руку у формі літери «L», щоб показати, що його батько «невдаха», а 49-річний Девід, одягнений у помаранчеву майку та білі шорти «Адідас», похитав головою і засміявся. Cин переміг свого батька у грі в падель.

 


Падель це ракетковий вид спорту, схожий на теніс, у який грають парами на невеликих закритих кортах і який уперше популяризували в Мексиці в 1960-х роках. 


Зловтішаючись із перемоги, другий син Девіда та Вікторії Бекхемів написав: «Не думаю, що є краще відчуття, ніж перемогти свого батька», підкріпивши його сильною рукою і смішним смайликом, тегуючи свого батька-футболіста.


Але колишній гравець збірної Англії, схоже, не надто засмутився через свою поразку, оскільки він перепостив фотографію Ромео, додавши власний підпис: «Мусив дозволити тобі виграти хоча б одну гру».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter