Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Бекхем поділився про труднощі на піку його слави

Люди

21 вересня
114

Новий документальний фільм про Бекхема

Девід Бекхем поділився про труднощі на піку його слави

Девід Бекхем — колишній британський професійний футболіст, поділився в документальному фільмі про себе, з якими труднощами та проблемами він зіштовхувався на піку кар’єри. Про це повідомляє видання Marca.


Колишній капітан збірної Англії поділився в документальній стрічці про себе від Netflix спогадами про пригоди з футбольного минулого. Він зізнався, що було важко керувати всіма аспектами свого життя, коли прізвище та обличчя стали надзвичайно популярними.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.

 

"Я не їв, я не спав, це сильно вплинуло на мене, я навіть себе не знав ", — говорить Бекхем, згадуючи про сварку з тренером "Манчестера Юнайтед" Алексом Фергюсоном 2003 року.

 


У той час Вікторія Бекхем, дружина півзахисника, розповіла про те, як вони зустрічалися на автостоянках, щоб приховувати статус стосунків. 


Одначе, попри велику медійність, футболіст ніколи не цурався своєї дружини та чотирьох дітей — синів Брукліна, Ромео і Круза, а також молодшої доньки Харпер Севен.

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку


Доповнимо, що сім’я Бекхемів упродовж останніх двадцяти років постійно в центрі уваги. Їхня популярність почалася зі здобутків Девіда на футбольному полі, а продовжилась модельною кар’єрою майже кожного члена сім’ї, блогерством та іншими сферами. Вони створили власний бренд із прізвища.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter