Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Бекхем із дружиною насолоджувалися романтичною вечерею

Люди

Марія КАЛУШ
23 липня 10:43
125
Джерело: Газета "Життєві історії"

Девід Бекхем і Вікторія відпочивають

Девід Бекхем із дружиною насолоджувалися романтичною вечерею

Життєві історії

 

 

У вівторок Вікторія та Девід Бекхеми насолоджувалися романтичною вечерею в чудовому винограднику у Франції.


50-річна модельєрка мала неймовірний вигляд у маленькій чорній сукні, доповненій срібним браслетом і осяйною обручкою. Тим часом колишній футболіст, одягнений у білу футболку, сидів за довгим столом і насолоджувався келихом червоного вина з Вікторією на тлі мальовничого пейзажу.


Девід поділився улюбленим знімком в інстаграмі й написав: «Ми їли в багатьох прекрасних місцях, але Domaine De Peretti Della Rocca WOW». 

 


Вікторія також поділилася милими знімками своїх дітей 21-річного Ромео, 19-річного Круза і 13-річної Харпер, які позують на мегаяхті на Сардинії.


Пару номінували у п'яти категоріях за документальний фільм «БЕКХЕМ», який вийшов на Netflix 2023 року. Серіал дав безпрецедентний погляд на кар'єрний шлях Девіда і зазирнув у початок їхнього роману та шлюбу. Він також був номінований у категоріях «Видатна операторська робота для неігрової програми», «Видатна режисура для документальної / неігрової програми», «Видатний монтаж» і «Видатна музична композиція».


«Створення цього серіалу було моєю особистою подорожжю, любовним листом до футболу та моєї родини. Для нас із Вікторією було приголомшливо, що ми отримали таку теплу та позитивну реакцію на серіал», зазначив Девід.

 


Девід зібрав свою сім'ю на мегаяхті на Сардинії на 13-й день народження дочки Харпер, а його родина максимально використовувала теплу погоду і насолоджувалася водними видами спорту.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter