Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Бекхем і його дружина вирішили придбати розкішний особняк у Маямі

Факти

Степан СЕМКІВ
07 жовтня 15:19
105
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Девід Бекхем, його футбольний клуб і наміри Вікторії

Девід Бекхем і його дружина вирішили придбати розкішний особняк у Маямі
Зірковий переїзд у США

Життєві історії

 


Подружжя Бекхемів миттєво закохалося в новозбудований «сучасний шедевр набережної» в Маямі, штат Флорида. Зазвичай авторитетний сайт нерухомості Real Deal повідомив цього тижня, що Девід і Вікторія є покупцями неймовірного особняка, і угода «на розгляді». 


Вартість особняка становить 60 мільйонів фунтів стерлінгів, тут є такі розкоші, як тренажерний зал, домашній кінотеатр і нескінченний басейн. Крім того, тут є лаунж-зона на даху, спа-центр з масажним кабінетом, набережна і причал для яхти, а також дев'ять спалень і 13 ванних кімнат. Сусідами стануть попзірки Шакіра і Бі Джи Баррі Гібб.

 


Якщо все піде за планом, а про те, наскільки просунулася покупка, точаться суперечки, оскільки друзі пари кажуть, що вони ще не купили будинок, цей особняк у Маямі стане найбільшим активом у вже значному портфелі нерухомості Бекхемів, у якому вже є таунхаус у лондонському Голландському парку вартістю 31 мільйон фунтів стерлінгів, заміський будинок у Котсуолдсі вартістю 12 мільйонів фунтів стерлінгів і простору п'ятикімнатну квартиру в Маямі, куплену приблизно за 18 мільйонів фунтів стерлінгів 2020 року.


У світі, де нерухомість є найвищим показником соціального статусу, інвестиції в американський «палац Бекхемів» на кшталт цього свідчили б про те, що подружжя справді прибуло до міста. Мабуть, не випадково, що такий крок угору по майнових сходах також підняв би Бекхемів у соціальну стратосферу, яку займають їхні блискучі родичі, мільярдери Пельтси.


Дійсно, корпоративний рейдер Нельсон Пельц, люблячий татусь дружини Ніколи з Брукліна, має чималий маєток у Палм-Біч, що на відстані короткого польоту гелікоптером від Маямі. Його будинок, де він приймав Бекхемів на весіллі Брукліна та Ніколи 2022 року, коштує 75 мільйонів фунтів стерлінгів, має прямий вихід до набережної та 27 спалень.


Взаємини між двома сім'ями часом були незручними, тому цікаво думати, що Бекхеми, можливо, намагаються не відставати від Пельтсів. Було кілька повідомлень про соціальний дискомфорт напередодні весілля, коли Бекхеми зрозуміли, що їхні господарі мають більший соціальний вплив і багатство, ніж вони.

 


Соціальний статус Девіда, звичайно, підвищився завдяки тому, що він став співвласником футбольної команди «Інтер Маямі». Зіркові фанати, такі як Леонардо Ді Капріо та принц Гаррі, які спостерігали за грою команди та її зірковим гравцем Ліонелем Мессі, є доказом того, що це підприємство приносить свої плоди, виводячи Бекхемів у нове потужне середовище.


Давній колумніст Хосе Ламбієт, який живе в Маямі з 1996 року, сказав: «Я не думаю, що люди обов'язково пам'ятають, що Девід Бекхем був футболістом. Зараз вони думають про нього як про світську людину, а володіння футбольною командою зробило його популярним у Південній Флориді. Маямі це місце, де вони з Вікторією можуть почуватися комфортно, адже люди звикли до відомих облич тут сотні знаменитостей». 


Хоча саме Девід має робочі зв'язки в Маямі, в агентів з нерухомості склалося враження, що Вікторія наполягала на переїзді. «Ми чули, що вона хоче мати там щось на кшталт салону, де вона могла б збирати цікавих відомих і заможних людей. Це буде соціальна сцена, але ідея полягає в тому, що вона може турбо-заряджати свої бренди моди та макіяжу, використовуючи ці зв'язки.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter