Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Бехкхем переживає, що донька Харпер швидко дорослішає

Факти

Марія КАЛУШ
30 серпня 19:40
27
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Девід Бехкхем і сімейні клопоти

Девід Бехкхем переживає, що донька Харпер швидко дорослішає
Дорослішання доньки в зірковій родині

 


Девід і Вікторія Бекхеми не просто відомі самі, вони створили відому сім'ю. Троє з їхніх чотирьох дітей: Бруклін, Ромео та Круз уже стали відомими, і, схоже, їхня четверта дитина, Харпер, піде їхніми стежками. Девід, як повідомляють, помітив це і хвилюється, що його 13-річна донька може передчасно «перетворитися» на свою матір. 


Від спортивних дорогих образів до експериментів з макіяжем Харпер Бекхем недалеко пішла від шляху, який пройшла Вікторія Бекхем, і Девіда. «Девід стурбований тим, що Віка намагається перетворити Харпер на себе, розповів інсайдер британському виданню Closer Online. Він стурбований тим, що їхня донька-підліток не тільки опинилася в центрі уваги, а й відчуває, що їй доводиться занадто швидко дорослішати через свою знамениту сім'ю».

 


Обоє батьків визнають, що їхні старші діти бачили злети і падіння, пов'язані з тим, щоб стати впізнаваним обличчям, так само, як і їхні батьки, коли вони були молодшими, і як медіапара, що їх висвітлює. «Вікторія і Девід бачили, як на хлопчиків впливає критика і негативна реакція, коли вони дорослішають, продовжує джерело. Вони навіть більше захищають Харпер, враховуючи, що дівчатка в цьому віці зазвичай вразливіші».


Однак Вікторія турбується про Харпер так само, як і Девід, додало джерело. «Вік також запевнила Девіда, що вона так само свідомо, як і він, захищає їхню доньку. Вона пообіцяла не перегинати палицю і зберігати здоровий баланс, щоб Харпер не росла занадто швидко».


Для Бекхемів це не новина, адже ще в грудні 2023 року Вікторія Бекхем розповіла про свою місію навчити Гарпер важливості любові до себе та прийняття себе у своїй обкладинці для журналу Allure. У цій історії вона згадала про момент, коли Харпер розкрила одну зі своїх невпевненостей. «Учора Харпер сказала: «У мене щілина між зубами, мамо. І у мене є ця маленька родимка прямо тут», розповіла колишня Spice Girl в інтерв'ю виданню. Я така: «Це твоя щаслива щілина».


Вікторія додала: «А Сінді Кроуфорд друг сім'ї, тому я сказала: “Сінді сказали видалити родимку, і ця родимка це те, що робить Сінді Сінді Кроуфорд"». Сподіваємося, що з двома батьками, які знають і хороші, і погані сторони слави, Харпер успішно зорієнтується у світі багатих і знаменитих.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter