Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дева Кассель на показі Dior ділиться секретами стилю

Люди

Марія КАЛУШ
30 червня 23:52
225
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дева Кассель показала неперевершений стиль

Дева Кассель на показі Dior ділиться секретами стилю

Життєві історії

 

Показ Dior Haute Couture осінь-зима 2024-25, що відкрив Тиждень моди в Парижі, був справжнім гламурним видовищем. Від мальовничої локації в садах Музею Родена та інсталяцій Фейт Рінгголд на стінах до елегантних суконь-богинь, натхненних скульптурами, представлених Марією Грацією К'юрі на подіумі все було просякнуте вишуканістю. Звичайно, не обійшлося й без натовпу зірок, які прийшли насолодитися цим видовищем, серед яких були Дженніфер Лопес, Дожа Кет і Венус Вільямс.

 


Однак як бренд, завжди орієнтований на майбутнє, Dior також запросив одну з найзатребуваніших моделей сучасності Деву Кассель. 19-річна донька голлівудських ікон Моніки Беллуччі та Венсана Касселя зайняла почесне місце в першому ряду поряд з іншими модними королевами. Але перед показом вона знайшла хвилинку, щоб ексклюзивно для ELLE UK розповісти про свій вибір вбрання, любов до експериментів із зачісками та найкращу пораду, яку їй дала мама.

 

 

Дева про свій образ для показу:


"Я обрала блакитну сорочку та спідницю з золотистими принтами, які поєднала з елегантними літніми туфлями на платформі в тон сумки. Із зачіскою ми трохи пофантазували: я думаю, ці дві коси додають образу динамічності, а ювелірні вироби виділяють його елегантність."


Про натхнення:


"Я хотіла чогось яскравого, адже зараз літо, і це вбрання, на мою думку, ідеальне на спекотну погоду. Намагатися бути одночасно свіжою та вишуканою це must-have для відвідування показів Dior".

 

Про експерименти з волоссям:


"Мені хотілося б одного разу кардинально змінити зачіску, зробити коротку стрижку, щось на зразок боба, але з цікавою текстурою. Я думаю, це може дійсно освіжити образ і, на мою думку, мати дуже милий образ".


Про поради щодо стилю для урочистих подій:


"Я думаю, що момент, коли ви закінчуєте збиратися і одягаєте вбрання перед виходом, це завжди неймовірно: ви відчуваєте себе чудово, маєте чудовий вигляд і знаєте, що вас чекає чудовий вечір. Якби я могла дати пораду, то рекомендувала б завжди одягати те, в чому ви почуваєтеся комфортно й упевнено одночасно, і не зациклюватися на дрібницях. Усе буде добре, незалежно від того, на який захід ви йдете. Я завжди з великою вдячністю сприймаю нагоду бути частиною таких проєктів, і це завжди приносить мені щиру радість. Гарний настрій ось що допоможе вам добре провести час".


Джерело: https://www.elle.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter