Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Деніел Крейг поступився дружині Рейчел Вайс місцем на червоній доріжці

Люди

Марія КАЛУШ
04 вересня 13:55
416
Джерело: Газета "Життєві історії"

Деніел Крейг і його нова роль емігранта

Деніел Крейг поступився дружині Рейчел Вайс місцем на червоній доріжці
Зірковий актор у незвичній ролі

Життєві історії

 

 

Актор Деніел Крейг і його дружина Рейчел Вайс мали закоханий вигляд, коли у вівторок прикрасили червону доріжку на прем'єрі фільму «Квір» під час Венеційського кінофестивалю.


56-річний актор у білому костюмі та блискучих коричневих туфлях був елегантним, позуючи для знімків під руку з 54-річною Рейчел. Деніел демонстрував біляві пасма, які він так полюбляв останнім часом, і доповнив свій образ великими сонцезахисними окулярами.

 


Останніми місяцями він здивував шанувальників своєю новою зачіскою, яка, схоже, призначена для його майбутнього фільму «Прокинься мертвим: Таємниця з ножами», знімати який розпочали в червні.
Тим часом Рейчел з'явилася на гламурному показі в мерехтливій блакитній сукні без бретельок, зі сліпучим діамантовим намистом.

 

Фільм «Квір» режисера Луки Гуаданьїно заснований на напівавтобіографічній повісті Вільяма Берроуза, а Деніел Крейг грає роль американського емігранта і ветерана війни Вільяма Лі. У героя роман з молодим чоловіком Юджином Аллертоном (Дрю Стакі), наркозалежним і звільненим у запас військовослужбовцем ВМФ.


Перші відгуки свідчать про те, що глядачі будуть шоковані відвертим характером деяких ключових моментів фільму. Крейг розповів медіа, що він і його партнер Дрю Старки хотіли зробити сцени кохання геїв настільки «зворушливими і реальними, наскільки це можливо», як вони роблять на фотосесії нового фільму «Квір». 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter