Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Демі Мур розпочала стосунки із 34-річним співаком Джо Джонасом

Факти

Марія КАЛУШ
05 червня 12:55
844
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Демі Мур і новий бойфренд

Демі Мур розпочала стосунки із 34-річним співаком Джо Джонасом

Життєві історії

 

 

У вівторок стало відомо, що Демі Мур зблизилася з 34-річним співаком Джо Джонасом. Різниця у віці двох зірок становить 27 років. Джо нещодавно розлучився з моделлю Стормі Брі після п’яти місяців стосунків.


Як повідомило джерело PageSix, 61-річну актрису бачили за обідом з учасником гурту Jonas Brothers у готелі Du Cap в Антібі, Франція. Джо також зробив несподіваний виступ на Cannes amFAR Gala, який вела Демі. Було помічено, як вона похитувала стегнами під його пісню Cake by the Ocean. 

 


На сайті зазначено, що Мур познайомилась із 34-річним співаком, перебуваючи на півдні Франції минулого місяця. Проте, враховуючи, що вона близька з його братом Ніком і колишньою Ніка Майлі Сайрус, цілком імовірно, що вони вперше зустрілися багато років тому. 


«Демі та Джо подружилися. У них є спільні друзі й вони зблизилися», поділилося одне джерело. Інший інсайдер розповів сайту, що вони вже почали зустрічатися, проте не став уточнювати подробиць. У Демі та Джо багато спільних друзів. Джо дружить зі стилістом Мур Бредом Горескі та її менеджером Джейсоном Вайнбергом, стверджує PageSix. А ще Демі і Джо дружать із Джастіном і Хейлі Бібер.


Мур була одружена з Брюсом Віллісом, який бореться з афазією (набутим порушенням мови), і разом вони мають трьох доньок: Румер, 35 років, Скаут, 32 роки, і Таллулу, 30 років. Вона також була заміжньою за зіркою «Шоу 70-х» Ештоном Катчером, з яким розлучилася 2011 року.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter