Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Демі Мур поділилася новинами про ексчоловіка і його хворобу

Факти

Марія КАЛУШ
19 вересня 11:07
266
Джерело: Газета "Життєві історії"

Демі Мур завітала на шоу Дрю Беррімор

Демі Мур поділилася новинами про ексчоловіка і його хворобу
Зірка розповіла про перебіг хвороби Вілліса

Життєві історії

 

 

Зірковий актор Брюс Вілліс уже багато років мужньо бореться з лобовою деменцією, і його здоров'я, зокрема здатність спілкуватися, погіршується в міру прогресування хвороби. Хоча шанувальники, звичайно, поважають приватне життя його та його сім'ї, вони не можуть не знати новин про його самопочуття.


Його колишня дружина Демі Мур поділилася новинами з шанувальниками на шоу Дрю Беррімор. Брюс Вілліс з'явився, коли Дрю і Демі обговорювали їхню співпрацю ще з часів «Ангелів Чарлі».
«З огляду на обставини, відповіла Демі, він перебуває в стабільному стані». Вона продовжила, пояснюючи, як її сім'я справляється з діагнозом, який розбиває серце: «Я кажу своїм дітям: “Зустрічайте його там, де він є. Не тримайтеся за те, хто він є. Не тримайтеся за те, що він є”. Ви не повинні чіплятися за те, ким він був, або за те, ким ви хочете, щоб він був, а за те, ким він є в цей момент».

 


Можливо, ви не чули про лобно-скроневу деменцію до того, як Брюсу поставили діагноз, і це не рідкість. Це агресивна форма деменції, яка призвела до зниження здатності актора спілкуватися. «ЛСД це жорстока хвороба, про яку багато хто з нас ніколи не чув, і яка може вразити будь-кого», йдеться в заяві сім'ї Вілліса, розміщеній на сайті Асоціації лобно-скроневої дегенерації.


На жаль, у 68-річного актора зараз «більше поганих днів, ніж хороших», і 61-річна Демі Мур з дочками Румер, 35 років, Скаут, 32 роки, і Таллулою, 29 років, намагаються допомагати в його хворобі. 


Джерело: Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter