Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Демі Мур і Маргарет Квеллі завітали на показ свого нового фільму

Люди

Степан ПАВЛІВ
28 серпня 17:35
176
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Демі Мур засвітилась у Лондоні

Демі Мур і Маргарет Квеллі завітали на показ свого нового фільму
Зірковий вихід актриси

Життєві історії

 

Зіркова актриса і модель Демі Мур та Маргарет Квеллі відвідали допрем'єрний показ свого нового фільму «Субстанція» в Лондоні. Актриси прибули до кінотеатру Everyman Cinema в Челсі разом із режисером Коралі Фаргіт на показ та «розмову».


Демі мала неймовірний вигляд у синіх шкіряних кльошах та светрі в тон, коли ввійшла до зали. Маргарет тим часом виглядала розкішно і просто у прозорій чорній в'язаній сукні.

 


61-річна Демі грає старіючу фітнес-інструкторку Елізабет Спаркл, яка приймає експериментальну речовину, що має перетворити її на молодшу та вдосконалену версію самої себе. 29-річна Маргарет грає Сью, молоду жінку, на яку перетворюється Елізабет. 


Фільм отримав схвальні відгуки і 13-хвилинну овацію на прем'єрі в Каннах у травні. Він також потрапив на перші шпальти газет, коли ікона екрана Демі взяла участь у відвертій сцені оголення разом із Маргарет. 

 

Маргарет Квеллі 


Демі розповіла про свою колегу у фільмі: «У мене був чудовий партнер, з яким я почувалася в безпеці. Очевидно, що ми були досить близькі голі і в ті моменти також отримували багато легковажності від того, наскільки абсурдними були ті чи інші ситуації». 


Виступ Демі назвали «безстрашним», а її колега Денніс Куейд назвав її каннське повернення «неймовірним третім актом» під час пресконференції після показу фільму на фестивалі.
Фільм «Субстанція» вийде в прокат 20 вересня. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter