Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Даша Квіткова та Микита Добринін відсвяткували день народження сина

Люди

14 липня
98

Даша Квіткова та Микита Добринін відсвяткували день народження сина

Даша Квіткова та Микита Добринін разом відзначили важливу для них подію — день народження сина Лева.


13 липня хлопчикові виповнилося два роки. Зіркове експодружжя влаштувало для нього святкову вечірку з аніматорами, фотозоною та чималим тортом. Кадри з дня малого Лева ведучий і блогерка опублікували у своїх соціальних мережах.


"Сьогодні тобі вже два і ти ростеш надзвичайним сином. Щоразу, коли ти поруч, перехоплює подих від твоїх слів, емоцій. І я дуже пишаюсь, що поруч із нами саме ти. Ти зробив нас із мамою ще щасливішими. Дуже цінуй, сину, маму. Це найдорожче. І я подарую тобі найцінніше, що є в цьому світі. Безмежно тебе люблю, Леве, аж до місяця і назад", — привітав його батько.

 

Фото: https://www.instagram.com/nikitadobrynin/

 

Святкування відбулось у великому літньому ресторані. До слова, поміж знаменитостей, яких запросили на вечірку, були Леся Нікітюк, Євген Таллер, Петро Заставний, Таня Парфільєва та інші.


"Дякую, що два роки тому ти обрав мене своєю мамою! Я не ідеальна, але я зроблю все, щоб ти був найщасливішим хлопчиком на світі, чого б мені це не коштувало! Дякую, що ти вчиш мене, що любов може бути безмежною та неосяжною! Дякую, що завдяки тобі в мене є нескінченний потік сили та енергії", — звернулась до Лева мама.

 

Фото: https://www.instagram.com/kvittkova/


Нагадаємо, хлопчик народився 13 липня 2021 року після року шлюбу Даші та Микити. Одначе у червні 2023 року пара офіційно розлучилась, але підтримує дружні стосунки заради сина.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter