Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Даша Астаф’єва висміяла позицію Олега Винника

Факти

17 липня
114

Даша Астаф’єва висміяла позицію Олега Винника

Даша Астаф’єва поділилась думками стосовно людей, які ігнорують війну. Модель пригадала про Олега Винника, який майже не висловлював своєї позиції. Про це вона розповідала на подкасті "ГОНЧАРОВА".


Волонтерка та співачка наголосила, що знамениті люди мають багато влади, особливо під час повномасштабної війни, адже вони можуть залучати людей, кошти та допомагати іншим.


Як приклад вона згадала про Винника, який ледь чи не впродовж усього часу великої війни мовчав і винирнув у медіапростір тільки за півтора року.


"Яка це влада – бути впізнаваною людиною і як це круто, коли ти можеш завдяки цьому зробити збір, допомогти людині, підтримати. Це і є магія того, що ти вибраний небом, ти зірка. А не ось ті зірки, які мають проблеми: "Я за всю війну ні разу не сходив до перукаря". Це просто мем. Я про Винника", — розповіла Даша.


Модель також додала, що її дуже обурює нейтральне ставлення до війни, себто ігнорування. Їй важко дивитись і розуміти великі вечірки, розваги та інше. На її думку, людям, котрі втратили на війні близьких, іще складніше це сприймати.

 

Скриншот з відео


"Людям, які залишаються в країні й намагаються триматися, гидко дивитися на тих, хто тусується. Є люди, у яких мільйони підписників, але вони не роблять жодних зборів, не допомагають просувати український контент", — поділилась роздумами волонтерка.


Нагадаємо, під час нещодавнього інтерв’ю Олег Винник на запитання, чому він не використовує свою сторінку задля інформаційної війни, відповів: "Я думаю, використати проти ворога було б недоречно. Проти ворога мають іти професіонали, але не ті люди, які гарячі".

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter