Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дантес розповів, чому не одружується з Дашею Кацуріною

Факти

05 вересня
965

Дантес розповів, чому не одружується з Дашею Кацуріною

Володимир Дантес — український співак, у розмові з Євгеном Фешаком для "Люкс ФМ" відверто розповів про свої стосунки з моделлю та бізнесвумен Дашею Кацуріною, а також поділився планами на майбутнє.


В інтерв'ю Володимир розповів, що хоча вони дуже кохають одне одного, та занадто мало часу провели разом, щоб поспішати з весіллям. Володимир не відкидає того, щоб одружитися в майбутньому, але наразі вони хочуть насолоджуватися тим, що є.


"Я не знаю щодо весілля, ми часто перекидаємося якимись моментами. Але й так класно. Наразі і так супер. Я не відкидаю, що воно буде. Блін, ми разом тільки – скільки там? Тільки рік!" — прокоментував шоумен.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.

 

Фото: instagram.com/volodymyrdantes

 

Коли в зіркової пари виникне бажання одружитися, то, за словами артиста, вони планують організувати розкішне весілля. 


"Весілля – це класно. Я розумію, що має бути весілля, що родини мають з'являтися. Я не розумію, як почуватимуся, коли буду сильно гуляти. Скоріше за все, це треба проговорити із психологом", — поділився він.

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку


Дантес також із нетерпінням чекає моменту, коли вони зможуть почати жити разом. Незабаром Даша повернеться в Україну з дітьми й вони проводитимуть більше часу разом.


"Вона моя кохана людина. Людина, з якою я розвиваюся, яку я кохаю і яка мене кохає, попри все. Нам дуже складно, бо ми часто не разом, але за декілька місяців будемо постійно вже разом. Це найголовніше", — доповнив Володимир.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter