Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дамсон Ідріс зіграв роль у фільмі із зіркою Бредом Піттом

Люди

Степан СЕМКІВ
12 липня 10:52
233
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дамсон Ідріс у "Формулі-1"

Дамсон Ідріс зіграв роль у фільмі із зіркою Бредом Піттом

Життєві історії

 

 

Актор Дамсон Ідріс згадує зйомки разом з Бредом Піттом та справжніми гонщиками "Формули-1" у майбутньому фільмі Джозефа Косинського "Формула-1".


Актор фільму "Снігопад" нещодавно поспілкувався з журналом Vanity Fair і пригадав своє прослуховування для довгоочікуваного фільму, а також перший знімальний день, коли він отримав роль Джошуа Пірса, напарника Пітта у команді Сонні Хейса в APXGP, вигаданій гоночній команді на решітці.


"Я дивлюся ліворуч це Бред Пітт. Я дивлюся праворуч це Хав'єр Бардем. Я дивлюся на свої руки, вони тремтять", - розповів він про перший знімальний день на Гран-прі Великої Британії торік. "І ми знімаємо всі ці епічні речі, й усі дивовижні гонщики там, від Льюїса [Хемілтона] до [Макса] Ферстаппена і всіх інших".


"Формула-1" слідує за Соні, колишнім гонщиком, який виходить на пенсію, щоб стати наставником і працювати в команді з молодим гонщиком Джошуа. Гамільтон, семиразовий чемпіон світу "Формули-1" і нинішній пілот команди Mercedes-AMG Petronas F1, також виступив у ролі продюсера фільму.

 


"Сьогодні я провів у машині 45 хвилин, сказав Ідріс про знімання всередині болідів в Абу-Дабі. "Це звучить нормально, але це не так. Тут дуже спекотно. Ти пристебнутий, пітнієш через шолом. Ти втрачаєш дуже багато ваги".


Але перш ніж зірка "Прослуховування" зміг вдягнути гоночний костюм APXGP, він мав довести Косінскі та продюсеру Джеррі Брукхаймеру, що він готовий до виклику. Ідріс розповів, що коли дізнався, що отримав роль, він подорожував і попрямував на автодром Сільверстоун у Великобританії, щоб перевірити свої водійські навички.


"Того дня було мокро, я ніколи не забуду, згадує він. Я думав: "Боже мій, будь ласка, не розбийся". По-перше, тому що ти, ймовірно, помреш, а по-друге, що більш важливо, ти не отримаєш роль".


Тепер, після року знімання фільму, який щойно дебютував своїм першим тизер-трейлером, Ідріс може сказати, що робота з Косинським була його мрією, яка здійснилася.


"На мою думку, він є втіленням кінематографа. Відчуття, яке я відчував, коли виходив з "Найкращого стрільця", було схоже на те, що я відчував у дитинстві, коли дивився "Інопланетянина" або "Зоряні війни". Ці фільми визначаються лише одним розвагою. Кожен, незалежно від вашого походження, може прийти і подивитися цей фільм... Його процес дивовижний".


А робота з оскароносним Піттом це також те, що він ніколи не забуде. "Поговоримо про суперзірку, додав Ідріс. Його скромність не має собі рівних. Я не знаю, чи знають про це люди, але він дійсно хороший за кермом. Дуже добре. Майже занадто добре. Він змушує мене нервувати, наскільки він хороший".


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter