Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дакота Джонсон засвітилася на червоній доріжці на прем'єрі Daddio

Люди

Степан СЕМКІВ
11 червня 14:19
391
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дакота Джонсон на кінофестивалі

Дакота Джонсон засвітилася на червоній доріжці на прем'єрі Daddio

Життєві історії

 

 

10 червня Дакота Джонсон ризикувала опинитися в незручній ситуації на червоній доріжці прем'єри фільму Daddio на кінофестивалі Tribeca. 

 

Daddio це незалежна драма, в якій Джонсон і Шон Пенн грають єдиних персонажів, які спілкуються впродовж усього фільму. Сюжет розгортається під час двох поїздок у таксі Нью-Йорком з аеропорту Джона Кеннеді до центру Мангеттена. Фільм спродюсувала незалежна розважальна компанія. 

 

Фільм Daddio досліджує складні стосунки між батьком і сином. Їхні персонажі зустрічаються після довгої розлуки та вирушають у подорож у таксі Нью-Йорком, упродовж якої їм доводиться з'ясовувати свої проблеми та емоції.

 

 

34-річна актриса, яка зараз знімається у фільмі "Матеріалісти", з'явилася в прозорій синій сукні до фігури, яка ледь не підвела її під час пориву вітру. Сукня з тонкими бретельками та мереживною частиною на грудях мала прозору панель. 

 

Джонсон доповнила образ чорними високими підборами з відкритими носками на ремінцях, які візуально подовжили її ноги. Довге намисто з кулоном зі смарагдовим каменем додавало контрасту та акценту на шиї. Її манікюр і педикюр у тон сукні привертали увагу до деталей.

 

Дакота мала довге темне волосся з чубчиком, що обрамляло обличчя. Бездоганний макіяж з акцентом на очі виділяли чорна туш і рожеві рум'яна.

 

Джонсон позувала для фото з бізнес-партнером Ро Доннеллі, з яким вона керує виробничою компанією TeaTime Pictures. 

 

Дакота Джонсон знову продемонструвала свій витончений стиль та впевненість на червоній доріжці. Її поява на прем'єрі Daddio стала однією з найяскравіших подій кінофестивалю Tribeca.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter