Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дакота Джонсон заручилися після шести років стосунків

Факти

Євген ЛЮДКЕВИЧ
07 березня 08:43
191
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Із «благословення» Гвінет Пелтроу

Дакота Джонсон заручилися після шести років стосунків

ШОУ-БІЗНЕС

 

Дакота Джонсон — американська акторка і модель, за даними джерел, заручилася із бойфрендом Крісом Мартіном після шести років стосунків. Про це повідомляє видання Page Six.


«Вони були в дурмані одне від одного з першого дня, тому наступний крок був неминучим, — заявило джерело виданню. — Вони не поспішають планувати весілля, а просто насолоджуються офіційним оформленням своїх зобов’язань».

 

 


Повідомляють, що пару також «благословила» колишня дружина Мартіна Гвінет Пелтроу, яка торішнього жовтня сказала, що вона «добра подруга» Дакоти, й описала її як «чарівну, чудову людину».


Джонсон і Мартін почали зустрічатися 2017 року, але ненадовго розлучилися 2019 року. Зірка фільму «П’ятдесят відтінків сірого» породила чутки про заручини 2020 року, коли її сфотографували з чималим смарагдовим кільцем на лівому підмізинному пальці.


Хоча вони намагаються тримати свої стосунки якомога далі від публіки, Джонсон в інтерв’ю Bustle, опублікованому цього тижня, в захваті від того, що вона є мачухою для дітей Мартіна та Пелтроу.


«Я люблю цих дітей так, ніби від цього залежить моє життя. З усього серця», — сказала вона тоді, маючи на увазі 19-річну дочку колишньої пари Епл і 17-річного сина Мойсея.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter