Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дакота Джонсон і Педро Паскаль відвідали концерт Стіві Нікс

Люди

Марія КАЛУШ
16 липня 12:49
322
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дакота Джонсон і Педро Паскаль у Лондоні

Дакота Джонсон і Педро Паскаль відвідали концерт Стіві Нікс

Життєві історії

 

 

Педро Паскаль, американський актор чилійського походження, і Дакота Джонсон, американська акторка та модель, знімаються в майбутній романтичній комедії "Матеріалісти". Схоже, вони чудово проводили час разом, оскільки 49-річний Педро стояв, обійнявши свою колегу.

 

Друзі трималися за руки, насолоджуючись концертом американської співачки й авторки пісень, "Королевою рок-н-ролу" в Гайд-парку Стіві Нікс. Актори перебували там разом з іншими знаменитостями: Анею Тейлор-Джой, Стеллою Маккартні, Карою Делевінь.  

 

 

34-річна Дакота мала стильний вигляд у чорному піджаку та білій сорочці з широкими манжетами, а також з яскраво нафарбованими червоною помадою губами. Востаннє пару бачили разом, коли вони цілувалися під час знімання сцени для майбутньої романтичної комедії на вулицях Нью-Йорка. 

 

Джонсон із 2017 року зустрічається з фронтменом Coldplay Крісом Мартіном. Нещодавно її бачили, коли вона підтримувала музиканта на його хедлайнерському концерті в Гластонбері, що стало їхньою першою зустріччю з лютого, коли ходили чутки, що вони таємно розлучилися, а потім знову зійшлися.

 

32-річна Кара Делевінь, англійська акторка, співачка, письменниця і колишня супермодель, обрала темно-зелений із синім шотландський жакет, який поєднала з простою білою футболкою, щоб мати невимушений вигляд.

 

 

Стіві шокувала натовп після того, як Гаррі Стайлз був представлений як несподіваний гість під час її виступу. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter