Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ченнінг Татум тримав за руку кохану Зої Кравіц

Люди

01 жовтня
380

Ченнінг Татум тримав за руку кохану Зої Кравіц

Ченнінг Татум — американський актор і продюсер, тримався за руку з новою коханою, теж акторкою, Зої Кравіц на Тижні моди в Парижі 29 вересня. Про це повідомляє видання USmagazine.

 

43-річна зірка фільмів "Мачо і ботан" і 34-річна Зої, яка відома передовсім роллю у "Розвагах дорослих дівчат", сфотографували біля ресторану Costes, коли вони трималися за руки. Ченнінг обрав сірий бушлат та чорні класичні штани, а його кохана одягла чорне вбрання, яке вона прикрила бежевим тренчем і червоною сумочкою.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.

 

Пара перебувала в Парижі на презентаціях одягу сезону весна-літо 2024 року.

 

 

Варто зазначити, що про їхні стосунки стало відомо у серпні 2021 року, коли між Татумом і Кравіц з’явився романтичний зв’язок. До слова, це відбулось на майданчику її режисерського дебюту Pussy Island, який незабаром вийде у світ.

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку

 

"У них обох багато спільного, вони обоє дуже активні й люблять спорт на свіжому повітрі та перебування на природі. Вони обоє працюють у Голлівуді, але також люблять бути поза мережею", — коментував інсайдер виданню 2021 року.

 

Нагадаємо, що Ченнінг був одружений 10 років із Дженні Деван, з якою в актора є 10-річна донька Еверлі. Також нещодавно він публікував у своєму інстаграмі світлини з дочкою й дуже тішився нею.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter