Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Церемонія нагородження премією «Латинська Ґреммі» відбудеться в Маямі

Люди

Степан СЕМКІВ
19 квітня 15:59
152
Джерело: Газета "Життєві історії"

Маямі стане зірковим містом

Церемонія нагородження премією «Латинська Ґреммі» відбудеться в Маямі

Життєві історії

 

 

Церемонія нагородження премією «Латинська Ґреммі» відбудеться цього року в Маямі. 25-те щорічне шоу транслюватимуть у прямому ефірі 14 листопада. Премію заснувала Латинська академія звукозапису за артистичні та технічні здобутки у звукозаписі й музичному бізнесі. Номінантів оголосять 17 вересня. 

 

Церемонія «Латинських Ґреммі» 2023 року відбулася в Севільї, Іспанія, в межах багатомільйонної угоди між урядом Андалусії та Latin Recording Academy. Це був перший випадок за 23-річну історію «Латинських Ґреммі», коли церемонія відбулася не в США.


Шоу відоме своїм міжнародним охопленням і підтримує іберо-американських виконавців та/або тих, хто записує пісні іспанською чи португальською мовами. Однак переїзд до Іспанії був досить несподіваним і спричинив суттєву критику, враховуючи те, скільки номінантів походить з Америки.


«Починаючи з нашої першої презентації нагород 2000 року, «Латинські Ґреммі» забезпечили міжнародну увагу до латиноамериканської музики та забезпечили культові виступи, які стали частиною світової історії музики та попкультури. Ми дуже раді відсвяткувати нашу 25-ту річницю в Маямі», сказав Мануель Абуд, генеральний директор Latin Recording Academy. 


«Ми раді втілити в життя знаменне 25-річчя «Латинської Ґреммі» в місті, яке називаємо своїм домом. Тут латиноамериканська культура процвітала як рушійна сила впливу в усьому світі», сказав Ігнасіо Меєр, президент Univision. 


Джерело: https://variety.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter