Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Брюс Вілліс на пасажирському сидінні свого автомобіля виїздив на прогулянку

Факти

Марія КАЛУШ
20 жовтня 17:48
335
Джерело: Газета "Життєві історії"

Брюс Вілліс і його дружня родина

Брюс Вілліс на пасажирському сидінні свого автомобіля виїздив на прогулянку
Зірка на прогулянці з родиною

Життєві історії

 

 

Колишнього зіркового актора Брюса Вілліса помітили на пасажирському сидінні автомобіля, коли його везли на прогулянку сонячним Лос-Анджелесом цього тижня під час боротьби з деменцією.


Одягнувши смугасту сорочку поло із синім коміром, символ «Міцного горішка» відгороджувався від каліфорнійських променів чорною бейсболкою. Брюса оточувал його згуртованою змішана родина, яка об’єдналася навколо нього, щоб допомогти йому впоратися з проблемами зі здоров’ям.

 


Він пішов із Голлівуду 2022 року після того, як у нього діагностували афазію захворювання мозку, яка спричиняє погіршення мовних здібностей пацієнта. Торік його родина оголосила, що його хвороба «прогресувала» і йому діагностували лобно-скроневу деменцію (ЛСД).


З 2009 року Брюс Вілліс був одружений на 46-річній моделі Еммі Хемінг, з якою він має двох молодших доньок Мейбл, 12 років, і Евелін, 10 років. Зірка також має дружні стосунки зі своєю колишньою дружиною Демі Мур, матір'ю трьох його старших доньок 36-річної Румер, 33-річної Скаут і 30-річної Таллули.

 


Минулих вихідних Демі Мур поділилася новиною про стан Брюса, виступаючи на сцені Міжнародного кінофестивалю в Хемптоні 2024 року. «Знаєте, я вже казав це раніше. Хвороба така, яка хвороба. І я думаю, що ви повинні глибоко прийняти те, що це таке. Але там, де він зараз, він стабільний", - сказала Демі в розмові з модератором Аліною Чо, повідомляє People. Демі також поділилася своєю порадою щодо того, як мати кохану людину з деменцією, сказавши: «Я завжди заохочую просто зустрічатися з ним там, де він є».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter