Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Брюс Вілліс може знятись у майбутньому фільмі Тарантіно

Люди

02 серпня
154

Важкохворий актор може з'явитись у новій кінокартині

Брюс Вілліс може знятись у майбутньому фільмі Тарантіно

Брюс Вілліс — голлівудський актор, може зіграти епізодичну роль у наступній і останній стрічці Квентіна Тарантіно "Кінокритик". Про це повідомляє Daily Express.


У майбутньому фільмі "Кінокритик" режисер "Кримінального чтива", "Убити Білла" та інших має намір запросити на невеличку роль свого давнього друга. Більшість знає Брюса за роботою у "Міцному горішку". Його поява може стати прощальною в кінокар’єрі, адже не так давно йому поставили діагноз лобно-скронева деменція.


68-річний Вілліс офіційно пішов на пенсію торік, проте Тарантіно сподівається, що здоров’я героя бойовиків дозволить виконати коротке камео. Знімати десятий і останній фільм Тарантіно розпочнуть у вересні. 


Знаменитості подружились іще після "Кримінального чтива" 1994 року, де актор зіграв старого боксера Бутча Куліджа.

 

Фото з відкритих джерел


"Брюс виглядає як актор 50-х. Я не можу згадати жодної іншої зірки, яка б мала такий вигляд", — заявив оскароносний режисер.


Як розповів інсайдер, який близький до виробництва, Квентін хоче віддати данину поваги другові, запропонувавши йому мініроль у "Кінокритику", дії якого відбуватимуться в Лос-Анджелесі 1977-го року.


"Квентін іще не звертався до сім'ї Брюса і повністю підкориться їхнім бажанням, якщо вони скажуть, що він занадто хворий. Якщо це так, він хоче спробувати додати у стрічку короткий уривок з одного з багатьох попередніх фільмів Брюса", — доповнило джерело.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter