Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Брітні Спірс у мемуарах розповість про стосунки із колишнім бойфрендом Джастіном Тімберлейком

Факти

17 жовтня
155

Брітні Спірс у мемуарах розповість про стосунки із колишнім бойфрендом Джастіном Тімберлейком

Брітні Спірс — американська попспівачка, у нових мемуарах розповість про стосунки із колишнім хлопцем, співаком Джастіном Тімберлейком. Про це повідомляє видання Marca.


У продажу мемуари зірки мали з’явитися 4 жовтня. За інформацією джерел, там буде розділ, де вона розповість про стосунки із Джастіном, з яким вони були разом упродовж 1999—2002 років.


Інсайдери попереджають, що зміст книжки може не сподобатися співакові:


"Джастін не буде радий тому, що Брітні розповідає версію, яка не схожа на версію Тімберлейка", — повідомив інсайдер, який також каже, що співачка "схвильована та нервова".

 


Коли пара розірвала свої стосунки, шанувальники вважали, що це, ймовірно, через зраду Брітні Спірс. Окрім того, Джастін написав пісню Cry Me a River, яка лише підживлювала чутки.


Доповнимо, що співачка прокоментувала на своїй інстаграм-сторінці майбутній твір: "Я нарешті збираюся розповісти свою історію на власних умовах".


За два десятиліття співак вирішив написати невелике повідомлення про колишні стосунки.


"Я бачив повідомлення, теги, коментарі та занепокоєння, і я хочу відповісти. Я глибоко шкодую про моменти свого життя, коли мої дії сприяли тому, щоб розпалити вашу проблему, коли я висловлювався некоректно або не відстоював того, що було правильним... Ця індустрія має недоліки. Вона налаштовує чоловіків, особливо білих, на успіх. Це так створено", — написав він.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter