Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Брітні Спірс розповіла, що втратила всі свої прикраси

Факти

Богдана СВІТЕНКО
27 травня 13:33
405
Джерело: Газета "Життєві історії"

Брітні Спірс після пограбування

Брітні Спірс розповіла, що втратила всі свої прикраси

Життєві історії

Американська співачка Брітні Спірс заявила у своєму інстаграмі, що в неї вкрали її коштовності. Зірка показала порожні коробки, де колись зберігала дорогі дрібнички.

 

 

Брітні, відкриваючи численні порожні скриньки, сказала підписникам: «Дивіться, я покажу вам, що всі мої прикраси вкрали». Єдиний предмет, який залишився в колекції Спірс, це релігійне намисто та брошка, які жінка називає «Матір'ю Марією». Згодом зірка додала: «Я боюся, що всі мої прикраси зникли. Ви можете побачити, що справді коштовності вкрали… Зараз важко купити нові, тому що я боюся, що вони знову пропадуть. Тож я купую дешеві підробки, але це важко, тому що деякі з моїх виробів спочатку були зроблені особисто для мене… А мого дитячого хрестика, який я носила з чотирьох років, уже немає…».

 

 

42-річна зірка не надала додаткових подробиць пограбування, лише сказала, що цей інцидент змусив її налякатися. За годину після цієї ситуації Брітні в червоній мінісукні та з висунутим язиком повернулася до підписників із химерною публікацією, в якій розповіла, що планує зробити пірсинг язика.

 

Раніше Брітні Спірс уже заявляла у своїх соцмережах про пограбування. Жінка розповідала про те, що в неї зникло декілька речей, а саме блакитна сукня та чорний блейзер.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter