Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Брітні Спірс налякала фанатів небезпечним танцем із ножами

Факти

26 вересня
101

Зірка запевнила шанувальників, що це реквізити

Брітні Спірс налякала фанатів небезпечним танцем із ножами

Брітні Спірс — 41-річна американська співачка, спричинила занепокоєння у шанувальників через відео, на якому виконує небезпечні трюки з ножами. Про це повідомляє видання Daily Mail.


На відеоролику, який зірка виставила у своєму інстаграмі, видно, як вона використовує великі кухонні ножі, махає ними на небезпечній від себе відстані. 

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку

 

Фото: instagram.com/britneyspears


Брітні, як завжди, у залі свого будинку в Каліфорнії записала відео в короткій майці, на якому вона швидко розмахувала ножами й танцювала імпровізований танець. Одначе в коментарях виконавиця написала, буцім це реквізити, а не справжні гострі ножі.


Також не так давно вона записувала відео, як танцює на платформі з пілоном, копіюючи свій легендарний перформанс на церемонії MTV Video Music Awards 2000.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


Доповнимо, що 24 жовтня світ побачить автобіографію співачки The Woman In Me ("Жінка в мені"). Вона час до часу ділилася кадрами, на яких видно, як друкують книжки. До слова, її колишній чоловік Сем Асгарі, з яким вони нещодавно скандально розлучилися, не отримуватиме прибутку від продажу літературного твору, адже Спірс згадувала його там дуже мало.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter