Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Брітні Спірс налякала фанатів небезпечним танцем із ножами

Факти

Михайло СТОЛЯР
26 вересня 11:25
125
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зірка запевнила шанувальників, що це реквізити

Брітні Спірс налякала фанатів небезпечним танцем із ножами

Брітні Спірс — 41-річна американська співачка, спричинила занепокоєння у шанувальників через відео, на якому виконує небезпечні трюки з ножами. Про це повідомляє видання Daily Mail.


На відеоролику, який зірка виставила у своєму інстаграмі, видно, як вона використовує великі кухонні ножі, махає ними на небезпечній від себе відстані. 

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку

 

Фото: instagram.com/britneyspears


Брітні, як завжди, у залі свого будинку в Каліфорнії записала відео в короткій майці, на якому вона швидко розмахувала ножами й танцювала імпровізований танець. Одначе в коментарях виконавиця написала, буцім це реквізити, а не справжні гострі ножі.


Також не так давно вона записувала відео, як танцює на платформі з пілоном, копіюючи свій легендарний перформанс на церемонії MTV Video Music Awards 2000.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


Доповнимо, що 24 жовтня світ побачить автобіографію співачки The Woman In Me ("Жінка в мені"). Вона час до часу ділилася кадрами, на яких видно, як друкують книжки. До слова, її колишній чоловік Сем Асгарі, з яким вони нещодавно скандально розлучилися, не отримуватиме прибутку від продажу літературного твору, адже Спірс згадувала його там дуже мало.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter