Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Брітні Спірс найняла адвоката, щоб розлучитися з чоловіком

Факти

18 серпня
216

Брітні Спірс найняла адвоката, щоб розлучитися з чоловіком

Брітні Спірс — американська співачка, найняла адвоката, щоб розлучитись із чоловіком Семом Асгарі, з яким вона була разом понад рік. Про це повідомляє The Daily Mail.


Артистка має намір розлучитись із чоловіком, тож найняла відому адвокатку з розлучень Лору Вассер. До слова, та захищала Кім Кардаш'ян, Кевіна Костнера, Джонні Деппа.


Наразі офіційної інформації від Брітні, її представників чи Сема Асгарі немає, проте володарка премії "Ґреммі" не так давно опублікувала у своєму Instagram світлину з підписом: "Скоро купую коня". Шанувальники почали шукати в цьому певні натяки на зміни в подружньому житті.

 

Фото: instagram.com/britneyspears/


Варто зазначити, що ініціатором розлучення став сам Асгарі. Він сповістив про розлучення 16 липня. Причиною є "непримиренні розбіжності".


Відомо, що чоловік вимагає переглянути шлюбний контракт із Брітні, який вони підписали перед весіллям, щоб у разі розлучення він не зміг претендувати на її кошти й майно (активи Спірс оцінюють у 60 мільйонів доларів). Через те, що Сем не може щось отримати після розлучення, він вдався до шантажування, буцім може розсекретити ганебну інформацію про співачку, якщо вона не пристане на його умови.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter