Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бредлі Купер пояснив, чому використав носовий протез у байопіку "Маестро"

Факти

23 листопада
261

Зірка зняв фільм про легендарного композитора Леонарда Бернстайна

Бредлі Купер пояснив, чому використав носовий протез у байопіку "Маестро"

ЗІРКИ

 

Бредлі Купер — американський актор, відповів на негативну реакцію через те, що він для виконання ролі Леонарда Бернстайна надів носовий протез, щоб мати правдоподібніший вигляд. Про це повідомляє видання Marca.


Критики висловлювали занепокоєння щодо схожості носа Купера з реальним носом Бернстайна. Вони заявляли, що це потенційно посилює шкідливі стереотипи про євреїв.


У нещодавньому інтерв’ю CBS Mornings Бредлі пояснив, що спочатку розглядали варіант не використовувати протези для фільму, але зрештою вирішив це зробити, щоб мати точніший образ Бернстайна.

 


Варто зазначити, що Купер став співавтором сценарію та режисером кінокартини "Маестро", а прем’єру картини заплановано на 20 грудня.


"Я подумав: "Можливо, нам не потрібно цього робити, тому що ми можемо взяти відпустку (щоб підготуватися до фільму)", але я зрозумів, що для мене важливо наблизитися до Ленні якомога ближче, — сказав він. — Я знаю, що деякі люди критикували протези, але думаю, що важливо пам’ятати: це фільм про реальну людину, і я хотів зробити все можливе, щоби вшанувати її".

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter