Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бредлі Купер і Джіджі Хадід сповнені рішучості одружитися

Факти

Степан СЕМКІВ
25 липня 12:51
618
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Бредлі Купер і супермодель

Бредлі Купер і Джіджі Хадід сповнені рішучості одружитися

Життєві історії

 

 

Актор Бредлі Купер і модель Джіджі Хадід насолоджуються приватним вихором стосунків відтоді, як уперше зустрілися наприкінці 2023 року, і, схоже, актор уже прагне закріпити їхнє спільне майбутнє. 


Незважаючи на те, що їхні стосунки тривають лише дев'ять місяців, 49-річний закоханий актор готовий вивести їхній роман на новий рівень і зробити пропозицію. Інсайдери стверджують, що він «сповнений рішучості» одружитися із супермоделлю, яка молодша за нього на 20 років. 


Пара, яка має по одній доньці, також обговорювала ймовірність спільних дітей, поповнивши свою «змішану функціональну сім'ю» з колишніми —  Зейном Маліком та Іриною Шейк. 
«Бредлі вже вирішив, що збирається зробити Джіджі пропозицію, повідомив інсайдер в ексклюзивному інтерв'ю DailyMail.com. Це навіть не питання. Вони обговорювали сім'ю і шлюб на ранньому етапі своїх стосунків. Вони були віддані одне одному та своїм планам упродовж певного періоду, і тепер це лише питання часу».

 


Вони продовжили: «У Бредлі є лише кілька проєктів, які зараз у виробництві, але після цього в нього нічого не заплановано. Він хоче взяти паузу, щоб зосередитися на цьому й приділити Джіджі увагу і любов, на яку вона заслуговує». Оскароносець не матиме жодних перешкод з боку близьких Джіджі, оскільки він уже має «благословення її сім'ї, друзів і навіть доньки».


Джіджі ділить трирічну Хаю з 31-річним колишнім бойфрендом Зейном, а Бредлі є батьком семирічної доньки Леа де Сейн від своєї колишньої 38-річної Ірини. «Крім того, донька Джіджі та Зейна дуже добре ладнає з донькою Бредлі та Ірини. Вона для неї майже як старша сестра. У них є всі наміри стати змішаною функціональною сім'єю».


Бредлі та Джіджі, в яких двадцятирічна різниця у віці, вперше зустрілися дев'ять місяців тому.


«Вони друга половинка одне одного і підтримують одне одного таким чином, що проведення решти життя разом здається наступним етапом для них обох». Жартуючи про майбутні заручини, вони додали: "Заручини та одруження протягом наступного року це те, чому ніхто не повинен дивуватися". Вони готові зробити наступний крок», розповідають джерела видання.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter