Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бредлі Купер готовий знятись у новому "Похміллі у Вегасі"

Факти

26 листопада
264

Зірка може повторити свою роль Філа в культовій франшизі

Бредлі Купер готовий знятись у новому "Похміллі у Вегасі"

ЗІРКИ

 

Бредлі Купер — американський актор, у новому епізоді The New Yorker Radio Hour розповів, що готовий повернутись, за змоги, до однієї з найпопулярніших серій фільмів "Похмілля у Вегасі". Про це повідомляє видання Variety.


Знаменитість говорив із ведучим Девідом Ремніком про свої режисерські роботи, враховуючи "Народження зірки" та "Маестро", а також про повернення до найбільш драматичних ролей. 


Тоді Ремнік запитав Купера: "Ти закінчив розважатися? Іншими словами, якщо з’явилася ще якась весела комічна роль, це були три місяці твого життя, це не "Похмілля-5", а щось такого ж штибу".

 


"Ну, я б зробив "Похмілля у Вегасі". Спочатку це буде "Похмілля-4". Але так, — відповів Бредлі зі сміхом, — я б, напевно, миттєво зробив "Похмілля-4". Лише тому, що я люблю Тодда (Філліпса), Зака (Галіфіанакіса), а також Еда [Хелмса], я, мабуть, так би й зробив.


Нагадаємо, що Купер знявся у кінокартині "Похмілля у Вегасі" 2009 року разом із Заком Галіфіанакісом, Едом Хелмсом, Джастіном Бартою та Кен Джонгом. Після першої частини вийшло продовження: "Похмілляу Вегасі-2" 2011 року та "Похмілля у Вегасі-3" 2013 року.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter