Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бредлі Купер, Джиммі Феллон і Джон Хемм зустрілися на концерті

Люди

Степан СЕМКІВ
19 серпня 10:51
357
Джерело: Газета "Життєві історії"

Бредлі Купер на концерті з друзями

Бредлі Купер, Джиммі Феллон і Джон Хемм зустрілися на концерті
Зіркова трійка на концерті

Життєві історії

 

 

Бредлі Купер блиснув своєю знаменитою усмішкою, коли прибув на концерт SiriusXM Jelly Roll у Гемптоні й зустрівся з коміком Джиммі Феллоном.


49-річний режисер, який зустрічається з 29-річною Джіджі Хадід, був одягнений у чорну сорочку на ґудзиках і світлі джинси із сіро-чорними кросівками Jordan. Купер, який ділить семирічну доньку Леа з колишньою дівчиною Іриною Шейк, мав типово привабливий вигляд із неохайною борідкою. Світло-каштанове волосся Бредлі спадало на обличчя розпатланими пухнастими кучерями. 


Він позував разом із коміком Джиммі Феллоном та актором Хеммом. На сцені не було його дівчини-супермоделі Джіджі, з якою він зустрічається від жовтня 2023 року.

 


Американський актор кіно й телебачення Джон Хемм з дружиною Анною Оскола також були присутні на зоряному заході. Для концерту, який відбувся в The Stephen Talkhouse, Джон одягнув білу сорочку з довгими рукавами та коміром-стійкою. Він додав штани лососевого кольору з манжетами і довершив образ оранжево-коричневими шкіряними мюлями.


Зірка «Божевільних» носив тонку сиву борідку, а його сиве волосся було коротко підстрижене з боків, а на маківці довше й кучеряве. Тим часом його дружина, з якою він одружений уже рік, продемонструвала свій підтягнутий животик у м'ятному кроп-топі без рукавів. До нього вона додала білі штани з високою талією, які підперезала коричневим поясом.


Серед попередніх виконавців, які виступали на цій сцені цього літа,  The Killers, Бренді Карлайл, Дейв Меттьюз, Coldplay, Ед Ширан і Mumford & Sons. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter