Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бред Пітт вийшов у світ зі своєю дівчиною Інес де Рамон

Факти

Марія КАЛУШ
09 вересня 11:58
418
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Бред Пітт показав стильний образ

Бред Пітт вийшов у світ зі своєю дівчиною Інес де Рамон
Зіркова пара у Нью-Йорку

Життєві історії

 

 

60-річного актора сфотографували, як він тримався за руку з 34-річною дизайнеркою ювелірних прикрас, коли вони вирушили до Нью-Йорка, щоб насолодитися романтичним вечором разом.


Зірка «Бійцівського клубу» мав гарний вигляд у білій сорочці на ґудзиках, яку він залишив розстебнутою вгорі, щоб показати своє довге намисто, а його подруга демонструвала топ з глибоким вирізом.


Їхній вихід у світ відбувся на тлі його запеклої багаторічної боротьби за розлучення з колишньою дружиною Анджеліною Джолі. Того ж дня акторка з'явилася на червоній доріжці разом зі своїм 20-річним сином Паксом Тхієном Джолі-Піттом на прем'єрі свого фільму «Без крові» під час Міжнародного кінофестивалю в Торонто. 

 


Під час побачення з де Рамон Пітт продемонстрував стильний образ, одягнувши червоні штани в клітинку до білої сорочки. Для прогулянки він обрав білосніжні кросівки, щоб було зручніше.
І хоча сонце вже сіло, він одягнув тоновані омбре-авіаторські окуляри, щоб надати своєму образу розслабленого відтінку.


Поряд з ним де Рамон демонструвала повністю чорний ансамбль з білою шкіряною сумкою на плечі як контраст. На ній була мініатюрна жилетка з глибоким декольте і вкороченим силуетом, що підкреслював її підтягнуту талію. Пікантний топ вона поєднала з парою низьких штанів із широкими штанинами та масивними шкіряними черевиками. Своє довге темне волосся вона уклала у вигляді розкуйовджених пляжних хвиль і обрала росяний макіяж для вечірнього виходу у світ. 


Їхнє побачення у «Великому яблуку» відбулося за тиждень після того, як 34-річна де Рамон дебютувала на червоній доріжці під час прем'єри фільму «Вовки» на Венеційському кінофестивалі минулої неділі. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter