Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бред Пітт у суді оприлюднив лист російського мільярдера до Анджеліни Джолі

Люди

28 жовтня
1210

Олігарх запросив до свого маєтку Джолі та її дітей

Бред Пітт у суді оприлюднив лист російського мільярдера до Анджеліни Джолі

Бред Пітт — американський актор, показав електронний лист російсько-британського мільярдера Юрія Шефлера до колишньої дружини Анджеліни Джолі. Про це повідомляє видання Daily Mail.


2021 року акторка продала Шефлерові свою частку виноробні Chateau Miraval, якою володіла з Піттом.


Лист бізнесмена Пітт оприлюднив у суді як доказ, що Джолі та Шефлер були у змові, щоб нав’язати йому битву за виноробню.

 

 

Окрім того, в цьому листі росіянин звинувачує зірку "Бійцівського клубу" в "саботажі" їхньої угоди, до того ж пропонує Анджеліні відвідати його маєток у Шотландії. 


"Цим листом я хотів би подякувати вам за угоду, яку ми уклали. Я задоволений нею попри теперішні розбіжності з Піттом стосовно його спроб саботувати й уникнути підписання акціонерної угоди. Однак я сподіваюся, що згодом ми станемо надійними партнерами й отримуватимемо задоволення від спільного бізнесу. Якщо вам знадобиться моя допомога, будь ласка, зв'яжіться зі мною телефоном. Моє запрошення відвідати мій маєток Тулчан у Шотландії залишається відкритим для вас та ваших дітей у будь-який час", — написав Шефлер.


Коли Джолі все ж продала олігархові свою частку французької виноробні у жовтні 2021 року, Бред подав на неї до суду, заявляючи, що вона порушила умови контракту, а також звинуватив компанію Шефлера у "спробі ворожого поглинання винного бізнесу".

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter