Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бред Пітт та Інес де Рамон з’явилися удвох на знаковій події

Люди

Марія КАЛУШ
11 липня 19:30
226
Джерело: Газета "Життєві історії"

Бред Пітт та Інес де Рамон завітали на "Формулу-1"

Бред Пітт та Інес де Рамон з’явилися удвох на знаковій події

Життєві історії

 

 

Інес де Рамон стильно вийшла на сцену, тримаючись за руки зі своїм бойфрендом Бредом Піттом, на Гран-прі Великобританії на автодромі Сільверстоун у Нортгемптоні.


Ювелірна діва одягнула блакитну сукню до колін з довгими рукавами, доповнивши вишуканий ансамбль чорними чобітьми, сумочкою, золотим намистом і сонцезахисними окулярами. Актор, лауреат премії "Оскар", обрав літній образ із вельветовою курткою на блискавці масляно-жовтого кольору, білою футболкою та блідо-жовтими штанами, доповнений сонцезахисними окулярами "Авіатор" і візерунчастим капелюхом-відерцем.

 


Це перша спільна поява пари на великому офіційному заході, але це не дивує, оскільки джерела стверджують, що їхні стосунки стають дедалі серйознішими. До того ж це збігається з майбутнім зніманням Пітта у фільмі "Формула-1".


У фільмі Пітт грає колишнього гонщика "Формули-1" Сонні Хейза, який повертається у спорт, щоб стати наставником новачка Джошуа Пірса (Ідріс Ельба) у вигаданій команді APXGP. В акторському складі також Керрі Кондон, Хав'єр Бардем, Тобіас Мензіс, Сара Найлз, Кім Бодня та Самсон Кайо.


Незважаючи на тривалу судову тяганину з колишньою дружиною Анджеліною Джолі, Пітт не відмовляється від своїх пристрастей і розкішного особистого життя. Нещодавно джерела повідомили, що між ним та Інес усе стає "серйозно".

 


"Усе було дивовижно відтоді, як вони з'їхалися, розповів інсайдер виданню PEOPLE. Це серйозніші стосунки, ніж просто побачення". "Бреду подобається так багато речей у ній. Вона чудово підходить йому. Бред отримує задоволення від знімання. Він любить проводити час в Європі. Він знімався в Англії на 4 липня, Інес була з ним", додали вони.


Пітта і 34-річну Інес уперше помітили разом на концерті Боно в Лос-Анджелесі в листопаді 2022 року. Незабаром після цього джерело повідомило PEOPLE, що вони вже "зустрічаються кілька місяців".


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter