Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бред Пітт та Інес де Рамон презентували фільм на Венеційському кінофестивалі

Факти

Степан ПАВЛІВ
04 вересня 09:59
252
Джерело: Газета "Життєві історії"

Бред Пітт, його кохана і Джордж Клуні

Бред Пітт та Інес де Рамон презентували фільм на Венеційському кінофестивалі
Зіркові актори на фестивалі

Життєві історії

 

 

Актор Бред Пітт і модель Інес де Рамон удвох дебютували на червоній доріжці на прем'єрі свого фільму «Вовки» під час Венеційського міжнародного кінофестивалю. Вони мали вигляд дуже закоханих, коли позували перед камерами, тримаючись за руки й затишно притулившись одне до одного!


60-річний актор Пітт був елегантним у костюмі Louis Vuitton, у той час як 34-річна дизайнерка ювелірних прикрас сяяла в сукні до підлоги з одним плечем від Entire Studios. 


Бред та Інес зустрічаються вже майже два роки, після того, як у листопаді 2022 року вперше з'явилися чутки про їхні стосунки, а шанувальники гадали, коли ж вони вийдуть на свою першу спільну червону доріжку.

 


Організатори Венеційського кінофестивалю доклали чимало зусиль, щоб переконатися, що Бред Пітт не зіткнеться з Анджеліною Джолі. Малоймовірно, що колишнє подружжя, яке тепер ворогує, перетнеться, оскільки організатори, як повідомляють, доклали чимало зусиль, щоб цього не сталося. Художній керівник фестивалю Альберто Барбера розповів виданню Vanity Fair, що було вжито додаткових заходів безпеки, аби знамениті колишні не зіткнулися. І наскільки ми можемо судити, їхній план, здається, спрацював!


Бред Пітт та Інес де Рамон тусувалися з Джорджем та Амаль Клуні. Мало того, що гламурна четвірка разом позувала на червоній доріжці, вони ще й повечеряли разом в одному з улюблених ресторанів Джорджа у Венеції напередодні. Як повідомляє Page Six, четвірка вирушила на подвійне побачення до Ristorante da Ivo в суботу, 31 серпня, і їх сфотографували під час прогулянки в човні-таксі, що їхав туди.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter