Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бред Пітт та Інес де Рамон більше не тримають свій роман у таємниці

Факти

Марія КАЛУШ
15 вересня 11:29
172
Джерело: Газета "Життєві історії"

Бред Пітт демонструє свої почуття

Бред Пітт та Інес де Рамон більше не тримають свій роман у таємниці
Дві зірки нічого не приховують

Життєві історії

 

 

Після свого дебюту на червоній доріжці Венеційського кінофестивалю 2024 року дует покинув свій готель у Нью-Йорку, щоб провести романтичний вечір у зірковому закладі The Mulberry.


Їхнє вбрання, безумовно, привернуло увагу людей, а де Рамон у повністю чорному ансамблі закрутила голови. Вона вдягнула сміливий мікро-мініжилет з глибоким декольте в поєднанні з мішкуватими штанами із заниженою посадкою. Довершили образ чорні чоботи, біла сумочка для контрасту та намисто-підвіска.


Актор «Формули-1» також здивував своїм сміливим вбранням. Він одягнув білу сорочку з довгими рукавами та V-подібним вирізом, а також яскраві червоні штани в клітинку, які створювали ефект ілюзії. Тільки містер Пітт може це зробити! Довершили веселий образ 61-річного актора білі кросівки та багатошарове намисто.

 


Тонким і щирим жестом, який помітили пильні шанувальники, Пітт продемонстрував любов до своєї дівчини, одягнувши діамантовий кулон у вигляді літери «I» разом зі своїм вбранням.


Пітт, який усе ще перебуває в безладній судовій тяганині з колишньою дружиною Анджеліною Джолі, поєднав кулон з літерою з намистом із монет зодіаку та крихітним грушоподібним смарагдом на ланцюжку. Все це було від ювелірного бренду Anita Ko, де Рамон працює виконавчим директором.


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter