Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бред Пітт та Анджеліна Джолі братимуть участь у Венеційському кінофестивалі

Люди

Степан СЕМАК
14 серпня 12:02
373
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Бред Пітт і Анджеліна Джолі в центрі уваги

Бред Пітт та Анджеліна Джолі братимуть участь у Венеційському кінофестивалі
Обидві зірки повинні зустрітись

Життєві історії

 

 

Відтоді як Бред Пітт та Анджеліна Джолі перейшли від статусу "Зіркової пари" до статусу "Найбруднішого розлучення в Голлівуді", вони намагаються уникати одне одного на публіці. Однак наступного місяця обидві сторони мають з'явитися на Венеційському кінофестивалі, що може означати потенційно незручне зіткнення для них обох, зважаючи на те, що в багаторічній судовій тяганині вони намагаються врегулювати своє розлучення, завдаючи одне одному слабких ударів. 


На червоній доріжці Венеційського кінофестивалю, що відбуватиметься з 28 серпня по 7 вересня, можна буде побачити багато відомих імен з усього світу, серед яких Бред Пітт та Анджеліна Джолі. Перший рекламуватиме свій новий фільм "Вовки" разом із давнім другом Джорджем Клуні, а друга свій новий фільм "Марія", в якому вона зіграла роль оперної легенди Марії Каллас.


Хоча їм вдалося триматися подалі одне від одного після гучного розриву вісім років тому, ця подія неминуча для них обох, і вони навіть зупинилися в одному готелі, розкішному Cipriani. Хоча ймовірність їхньої взаємодії низька, вони, безумовно, будуть у центрі уваги, оскільки їхні брудні судові баталії далі потрапляють у заголовки газет.

 


Останні судові позови між двома головними героями "Містера і місис Сміт" стосуються їхньої французької виноробні Château Miraval, яка також є місцем їхнього шлюбу 2014 року. Останній позов від команди Джолі стосувався катастрофічної поїздки у приватному літаку 2016 року, коли Анджеліна заявила, що Бред фізично знущався з неї.


Згідно зі звітом ФБР, Бред Пітт нібито схопив Джолі, тряс її, штовхав у стіну і бив кулаком у стелю. Сама Джолі сказала, що Пітт поводився як "монстр" перед їхніми шістьма дітьми, і є повідомлення про те, що Пітт застосовував "фізичну силу" до їхнього сина Меддокса, якому на той час було 15 років. Джерела, близькі до Пітта, у відповідь заявили, що звинувачення є "поєднанням перебільшень і брехні".


У новій заяві адвокатів Джолі йдеться про те, що актриса стверджує, що її колишній чоловік жорстоко поводився з нею ще до інциденту з літаком 2016 року. "Хоча історія фізичного насильства Пітта над Джолі почалася задовго до подорожі сім'ї літаком із Франції до Лос-Анджелеса у вересні 2016 року, цей політ став першим, коли він застосував фізичне насильство до дітей. Після цього Джолі негайно покинула його", йдеться в судовому поданні.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter