Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бред Пітт поставив на паузу знімання фільму про "Формулу-1"

Актори

30 липня
147

Зірка "Містер і місіс Сміт" долучився до страйку акторів

Бред Пітт поставив на паузу знімання фільму про "Формулу-1"

Бред Пітт — американський оскароносний актор, припинив виробництво майбутнього фільму про перегони "Апекс", щоб показати свою підтримку страйку акторів. Про це повідомляє The Sun.


Знаменитість упродовж останніх тижнів перебуває в Європі на зніманнях стрічки "Апекс". Оскільки нині в США проходить страйк сценаристів і гільдії акторів, то він вирішив призупинити роботу, щоби підтримати протестувальників. 


"Бред погодився, що вони закінчать знімання, але відклав заплановане виробництво на наступні два місяці", — пише британське медіа.

 

Фото: https://www.instagram.com/f1/


Актори та весь персонал знімальної групи кінокартини працювали в Будапешті, проте зірка вирішив підкоректувати графік знімань на знак солідарності з усіма, хто страйкує. 


“Відтермінування виробництва було серйозним викликом, особливо у фінансовому плані, однак Бред вислухав побоювання людей, з якими він співпрацює, і хоче показати свою підтримку”, — додало джерело.


Продовження знімального процесу було заплановане на листопад цього року, а саме в Лас-Вегасі. Тож до того часу планують врешті вийти з глухої ситуації між студіями, проти яких страйкують сценаристи й актори.


Додамо, що "Апекс" розповідатиме про вигаданого перегонника Сонні Гейса, який уже на пенсії, проте його просять повернутись на трек для останнього заїзду. Він повинен допомогти перспективному гравцеві досягти вершин "Формули-1". Докладніше про нову кінострічку можна прочитати у матеріалі STORRISS.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter