Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бред Пітт отримав шанс відновити свої стосунки з донькою Шайло

Люди

Марія КАЛУШ
01 червня 20:50
344
Джерело: Газета "Життєві історії"

Бред Пітт прагне порозуміння

Бред Пітт отримав шанс відновити свої стосунки з донькою Шайло

Життєві історії

 

Анджеліна Джолі та її донька Шайло

 

Цього місяця донька Бреда Пітта та Анджеліни Джолі Шайло відсвяткувала своє 18-річчя. Ця подія може стати важливим поворотним моментом для актора. Пітт вірить, що перші кроки його дитини в доросле життя дадуть йому шанс відновити їхні розірвані зв’язки.


60-річний Пітт мав напружені стосунки з шістьма дітьми, яких він ділить зі своєю колишньою дружиною, 48-річною Джолі. Нещодавно колишній охоронець пари звинуватив актрису в спробі зіпсувати зв'язок її дітей із батьком. Бред Пітт прагне бути ближчим до 18-річної доньки.


Тепер джерело, близьке до актора, повідомило DailyMail.com, що він «упевнений», що зможе зміцнити свої стосунки з танцівницею-початківкою Шайло, якій 27 травня виповнилося 18 років. Вона повнолітня, а отже, може сама вирішувати. 


«Якщо Шайло вирішить мати обмежені контакти зі своїм татом, це її право», повідомило  видання. Проте Пітт однаково «любитиме її», незалежно від того, яким буде вибір дівчини.
Інсайдер продовжив, що тепер Пітт може зв'язатися зі своєю дочкою без жодних правових наслідків. «Утримувати Шайло від Бреда більше не є варіантом для Анджеліни».


Тим часом інше джерело розповіло DailyMail.com, що Бред «ніколи не відмовиться» від своїх обов’язків батька і «завжди» буде на відстані телефонного дзвінка, якщо його діти захочуть поспілкуватись із ним.

 

Джолі та Пітт


Нагадаємо, що, крім Шайло, зіркова пара виховувала синів Меддокса, 22 роки, Пакса, 20 років, Захару, 19 років і близнюків Вів’єн і Нокса, 15 років. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter