Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бред Пітт і Джордж Клуні підтвердили свої дружні стосунки

Люди

Марія КАЛУШ
16 серпня 11:30
658
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Бред Пітт спростував чутки папараці

Бред Пітт і Джордж Клуні підтвердили свої дружні стосунки
Справжя чоловіча дружба

Життєві історії

 

 

Колись вони були одними з найвідоміших друзів кіноіндустрії після спільної зйомки в серіалі "Одинадцять друзів Оушена" в нульових і численних грайливих появах на червоних доріжках. Але після того, як Бред Пітт не з'явився на пишне венеційське весілля Джорджа Клуні з Амаль Аламуддін 2014 року, незважаючи на те, що був відносно недалеко, на Мальті, поповзли чутки, що їхня дружба закінчилась. 


Ходили також чутки, що тодішня дружина Бреда, акторка Анджеліна Джолі, недолюблювала Амаль і вважала правозахисницю своєю "суперницею". Хоча ці повідомлення так і не були підтверджені, здавалося, що між двома жінками існувала дистанція, і публічна дружба між Бредом та Джорджем зникла з поля зору за останні 10 років. 


Однак цього тижня дует потішив шанувальників рідкісним спільним інтерв'ю для GQ, в якому вони розмірковували про свою знамениту дружбу Бред навіть зізнався, що 63-річний Джордж досі залишається його першою людиною, якій він телефонує, коли "справи йдуть не дуже добре". 

 


Знаменита чоловіча дружба Бреда Пітта і Джорджа Клуні, схоже, відновилась після того, як вони розійшлися. На фото у травні 2004 року. Тепер, коли "Бранджеліна", як відомо, перебуває в розпалі гіркого розлучення, Джордж і Бред, схоже, змогли знову розпалити свою дружбу. 


У своєму чаті з GQ, який містив дружні фото, де вони спілкуються в піжамах і відпочивають у басейні, Джордж не міг не сказати нічого доброго про свого давнього приятеля Бреда, який знімається разом із ним у новому екшн-комедійному фільмі "Вовки".


Пожартувавши про "судові заборони", Джордж розповів, що вони час від часу "перевіряють" один одного, що є "важливою" частиною дружби, адже життя може бути "часом складним".


Розповідаючи про свого друга, який знявся в їхньому першому спільному фільмі "Одинадцять друзів Оушена" 24 роки тому, Бред поділився, що Джордж "найкраще розуміє", додавши, що він телефонує йому "багато разів", коли в нього виникають "складні ситуації".

 


Зірки знають один одного з 1990-х років, і Пітт сказав, що вони "пройшли так багато в житті до цього моменту й так багато поворотів, поворотів і поворотів. Я знаю, що він мене прикриє. Я прикриваю його спину".


Вважають, що кращі друзі познайомилися 1991 року, коли вони обидва проходили прослуховування на роль Джей Ді у фільмі "Тельма і Луїза". 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter