Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бред Пітт готовий до народження дітей з Інес де Рамон

Люди

Степан СЕМКІВ
14 червня 12:31
594
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Бред Пітт і його кохана

Бред Пітт готовий до народження дітей з Інес де Рамон

Життєві історії

 

 

Юридичні суперечки з колишньою дружиною Анджеліною Джолі та відчуженість від дітей, як повідомляє DailyMail.com, лише зміцнили стосунки 60-річного Бреда Пітта та його дівчини Інес де Рамон.


Насправді, коли йдеться про кохання, двічі розлучений тато шести дітей, здається, щасливіший, аніж будь-коли. Він не полишає ідеї одружитися втретє чи мати більше дітей зі своєю дівчиною.
Джерело видання повідомило, що зірка готова розпочати все спочатку з Інес де Рамон і навіть сказала друзям, що Інес стане "чудовою матір'ю".


Друг Пітта сказав DailyMail.com: "Бредові боляче, що він практично не спілкується зі своїми дітьми, але Інес стала справжнім джерелом розради, і це фактично зблизило їх. Мати більше дітей у його житті цілком можливо. Інес молода, і Бред сказав, що він на 100% підтримає, якщо вона захоче мати дітей. Йому подобається ідея побудувати сімейне життя з Інес".

 

Інес де Рамон і Бред Пітт


Напружені стосунки Пітта з дітьми, а також його різке розставання з колишньою дружиною Анджеліною Джолі знову опинилися в центрі уваги після того, як стало відомо, що його донька Шайло на свій 18-й день народження подала заяву, щоб відмовитися від прізвища батька.


Примітно, що Пітт уже був у процесі законного усиновлення дочки, яка була частиною його життя протягом кількох місяців, перш ніж він і його тодішня партнерка Джолі оголосили, що вона вагітна Шайло в січні 2006 року. В липні 2005 року Джолі поїхала в Ефіопію, щоб усиновити свою першу доньку Захару, 19 років, і Пітт поїхав з нею в подорож.


"Він засмучений тим, що Шайло відмовилася від його прізвища", стверджує джерело. Він ніколи не відчував такої радості, як після народження доньки. Він завжди хотів мати доньку".

 

Донька Пітта Шайло


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter