Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Біллі Айліш влаштувала ексцентричну вечірку в Парижі

Люди

Степан СЕМКІВ
06 червня 20:35
291
Джерело: Газета "Життєві історії"

Біллі Айліш і новий пісенний альбом

Біллі Айліш влаштувала ексцентричну вечірку в Парижі

Життєві історії

 

 

22-річна співачка відсвяткувала вихід Hit Me Hard and Soft з фанатами і мамою, яка виступала на Бродвеї та вивчала театральне мистецвто і танці.


5 червня Біллі Айліш продемонструвала свій неперевершений стиль та ексцентричність під час вечірки в Парижі на честь виходу свого нового альбому. 22-річна співачка влаштувала вечірку з нагоди презентації альбому з прослуховуванням перед релізом у коктейль-барі Carmen. Тут були присутні друзі, фанати та родина, враховуючи її маму, 65-річну Меггі Бейрд, яка є акторкою.


Вечір був сповнений музики, танців та веселого настрою. Біллі, одягнена в піджак у клітинку та футболку з графічним принтом, спілкувалася з шанувальниками, насолоджувалася коктейлями та фотографувалася.


Один із найпам'ятніших моментів вечора стався, коли французький фанат подарував Біллі багет, який був завдовжки в автобус. З усмішкою на обличчі Біллі прийняла подарунок, а потім продовжила вечірку.

 


Незважаючи на святковий настрій, Біллі нещодавно розповіла про «велику сварку», яка виникла між нею та її братом Фіннеасом О'Коннелом під час запису нового альбому. Хітмейкер та співавтор зіткнулися зі своїми підходами до «контексту та теми» альбому, що призвело до емоційних розбіжностей. Однак, за словами Айліш, ці суперечки зрештою допомогли їм створити кращий альбом. «Це було дуже цікаво, тому що я побачила себе в цьому», поділилася вона. 


Hit Me Hard and Soft це третій студійний альбом Біллі Айліш, випущений 21 травня 2024 року. Альбом отримав схвальні відгуки критиків за його чесність, глибину та емоційність. Головний сингл альбому Lunch став хітом у чартах.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter