Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Біллі Айліш підтвердила, що вона є частиною ЛГБТК+ спільноти

Факти

04 грудня
809

Знаменитість приваблюють жінки

Біллі Айліш підтвердила, що вона є частиною ЛГБТК+ спільноти

ЗІРКИ

 

Біллі Айліш — американська співачка, заявила в інтерв’ю, що вона себе зараховує до ЛГБТК+ спільноти, а також вона "не усвідомлювала", що шанувальники цього не знали. Про це повідомляє видання Hollywoodlife.


Виконавиця підтвердила, що її приваблюють жінки, під час нещодавнього інтерв’ю для журналу Variety. Її слова спричинили хвилю нерозумінь у прихильників, адже багато хто сумнівався, чи вона є частиною ЛГБТК+ спільноти.


Нині Біллі підтвердила, що не робила гучних заявив, адже вважала це "очевидним".


"Ні, не робила. Хіба це не було очевидним"? Я не усвідомлювала, що люди не знають. Я просто не дуже в це вірю, а лише думаю: "Чому ми не можемо просто існувати?" Я давно це роблю, і просто не говорила про це. Ой!" — заявила вона.

 


Варто зазначити, що в першому інтерв’ю, яке породило здивування, Біллі відкрито розповіла про попередні стосунки з чоловіками, і сказала, що любить жінок, пояснивши, що вона відчуває до них.


"Я ніколи не відчувала, що можу добре спілкуватися з дівчатами. Я їх дуже люблю. Я люблю їх як людей. Мене вони приваблюють як люди. Мене вони справді приваблюють", — заявила Айліш тоді.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter