Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Біллі Айліш дала інтерв'ю Лані Дель Рей і розповіла про закоханість

Люди

Марія КАЛУШ
14 червня 14:30
229
Джерело: Газета "Життєві історії"

Біллі Айліш та її ідентичність

Біллі Айліш дала інтерв'ю Лані Дель Рей і розповіла про закоханість

Життєві історії

 

Лана Дель Рей і Біллі Айліш

 

22-річна співачка Біллі Айліш щиро розповіла про свій внутрішній світ, злети та падіння стосунків, а також про те, як вона переживає розриви, в інтерв'ю журналу Interview Magazine з Ланою Дель Рей.

 

У своєму альбомі Hit Me Hard and Soft, який отримав визнання за його вразливість, Айліш торкнулася тем стосунків та особистої ідентичності, не розкриваючи занадто багато подробиць.
Однак в інтерв'ю вона стала більш відвертою.

 

Лана Дель Рей запитала Біллі, чи після розриву залишалося більше питань у неї чи в її партнера, чи це була спільна відповідальність. "Я думаю, що 50 на 50, поділилася вона. Я ненавиджу себе, коли закохана. У мене є проблема із владою та контролем, і я також не люблю бути вразливою в романтичних стосунках".

 

Біллі продовжила: "Є різні версії кохання, і я думаю, що ви можете бути закохані, і це може бути неглибоко. Я не маю наміру вдаватися в подробиці, але мене ніколи не кидали, а також я ніколи не розлучалася".

 

Айліш розповіла про те, як вона переживає розриви, та про те, які питання виникають після них. Протягом багатьох років на публіці співачка рідко говорила про свої романтичні стосунки.
Її єдиний публічний роман був коротким зв'язком із музикантом Джессі Резерфордом, який старший за неї майже на десять років.

 

Біллі захищала свою позицію, стверджуючи, що вона лише розлучалася, додавши: "Я думаю, коли люди це чують, вони кажуть: "О, все, що ти робиш, це розбиваєш серця". Звичайно, але це не означає, що люди абсолютно невинні".

 

 

У пісні Hit Me Hard and Soft Айліш стала більш вразливою, ніж будь-коли раніше, коли йдеться про свої романтичні розчарування. Деякі читачі можуть бути "розсерджені на мене". Вона розповіла про те, як відчуває, що відчуття того, що потрібно покінчити з кимось, хто тобі небайдужий, за болем можна порівняти з розривом стосунків.

 

"Я справді вірю, що розставання з кимось, а не те, що з кимось розлучилися очевидно, розрив з кимось болить, особливо коли ти не бачиш, що це буде. Адже ти сподівався на майбутнє стосунків, а його забрали з твоїх рук", поділилася співачка.

 

"Біль від усвідомлення того, що ти маєш покінчити з кимось, кого щиро любиш, такий жахливий", додала вона. 

 

Джерело: https://www.hellomagazine.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter