Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Білл Ґейтс планує роздати більшу частину своїх статків за 20 років

Факти

Михайло СТОЛЯР
18 січня 16:18
231
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Бізнесмен пожертвує велику кількість своїх грошей

Білл Ґейтс планує роздати більшу частину своїх статків за 20 років

ШОУ-БІЗНЕС

 

Білл Ґейтс  — американський мільярдер і засновник компанії Microsoft, пообіцяв, що приблизно за 20 років роздасть більшу частину статків на розв'язання соціальних проблем. Про це повідомляє видання People.


Один із найбагатших людей світу давно пообіцяв віддати свої гроші. Він очікує, що досягне мети приблизно за 20 років і що зараз він роздає гроші зі швидкістю дев'ять мільярдів доларів на рік.


«У мене більш ніж достатньо грошей для власного використання. Я змушую себе опуститися в списку і пишатимусь, коли впаду зовсім», — пояснив колишній гендиректор Microsoft.

 


У липні 2022 року Ґейтс заявив, що планує віддати «практично всі» свої статки фонду Bill and Melinda Gates Foundation. До речі, це найбільший у світі благодійний фонд, який заснував Білл і його дружина Мелінда.


Благодійна організація оприлюднила новий план щодо збільшення щорічних витрат «із майже шести мільярдів доларів до дев'яти мільярдів доларів на рік до 2026 року».


Варто зазначити, що згідно з Bloomberg Billionaire Index, Білл нині є четвертою найбагатшою людиною у світі зі статками 141 мільярд доларів.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ
Білл Ґейтс відсвяткував своє 68-річчя
30 жовтня 08:51 372