Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Без Обмежень" випустили нову пісню "Дим"

Факти

21 липня
112

"Без Обмежень" випустили нову пісню "Дим"

"Без Обмежень" 21 липня опублікували на своєму YouTube-каналі новий кліп "Дим".


"Дим" — це перша в історії "Без Обмежень" відеоробота, коли ця ж картинка, яку я намалював собі в голові, з‘явилась на екрані. От такий збіг, настільки точно і чітко передані емоції, думки, і взагалі, конект пісні з відеорядом відбувається дуже рідко. Я надзвичайно тішуся з того, що вийшло зняти й змонтувати саме такий кліп", — поділився фронтмен гурту Сергій Танчинець.


Перший етап знімання кліпу відбувався у Києві. Він відображає повсякденне життя гурту: можна побачити, що Сергій готується до чергового концерту в гримерній, а його команда під'єднує мікрофони, фотографує тощо.


Далі кліп знімали на пляжі Адрага у Португалії. Це той самий пляж, де чотири роки тому популярний колектив знімав свій кліп на пісню "Зорі запалали". Можна вважати, що це пряма алюзія на попередню творчість. Кадри відтворені дуже подібно.

 

Скриншот з кліпу "Дим"


"Готуйте свої серця. Ця пісня є спробою передати безнадійність, біль і розчарування у певних життєвих ситуаціях. Вона є вираженням особистих емоцій та переживань багатьох людей. Переживань, з якими люди так чи інакше стикаються у взаєминах або ж у житті загалом", — додав Танчинець.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter