Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бенедикт Камбербетч став жертвою злочинця, який вдерся до його будинку

Люди

30 травня
165

Реалії життя родини зірки "Шерлока".

Бенедикт Камбербетч став жертвою злочинця, який вдерся до його будинку

На територію будинку Бенедикта Камбербетча увірвався зловмисник із ножем. Маєток актора розташований на півночі Лондона.


Про це повідомило видання Daily Mail.


Невідомий чоловік переліз через залізні ворота, кинув у стіну маєтку зірвану в саду рослину, зірвав домофон і викрикував погрози. До того ж він мав із собою ніж. Як пізніше стало відомо, це був ніж для риби.

 

Під час проникнення зловмисника британський актор разом із дружиною та трьома дітьми були вдома. Бенедикт Камбербетч викликав поліцію, однак правопорушникові вдалося втекти. Втім, зірвавши домофон, злочинець вирішив плюнути на пристрій, тож на ньому залишилась його ДНК. Завдяки цьому поліції вдалося встановити особу зловмисника, ним виявився колишній 35-річний шеф-кухар п’ятизіркового готелю Beaumont Hotel Джек Бісселл, правоохоронці його заарештували. Судове засідання над правопорушником відбулося в травні цього року, під час суду він визнав свою провину. Згідно з вироком зловмисник повинен сплатити 250 фунтів стерлінгів штрафу. Окрім цього, протягом трьох років Джекові Бісселу заборонено наближатися до сім'ї Камбербетча та місця їхнього проживання. 


Зазначимо, Джек Біссел раніше був засуджений за крадіжки та порушення громадського порядку. Також чоловік має проблеми з наркотичними речовинами.


Нагадаємо, в березні 2023 року викрали машину водія Ріанни, інцидент трапився поряд із будинком виконавиці.

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter