Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бен Аффлек придбав новий будинок у Брентвуді за 20,5 мільйона доларів

Факти

Марія КАЛУШ
31 липня 10:05
92
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Бен Аффлек і нерухоме майно

Бен Аффлек придбав новий будинок у Брентвуді за 20,5 мільйона доларів

 

 

Актор та продюсер Бен Аффлек і Дженніфер Лопес не роблять нічого, щоб розвіяти чутки про розлучення, оскільки інсайдери, близькі до пари, повідомили, що 51-річний актор «Зниклої дівчини» щойно придбав собі новий будинок у Лос-Анджелесі.


Ми вже знаємо, що Бен і Джен зараз живуть окремим життям. 55-річна акторка «Виходь за мене заміж» минулого місяця вирушила в сольну європейську відпустку, а вихідні на День Незалежності пара провела нарізно.


Не дивно, що актор фільму «Арго» нарешті придбав власний будинок, оскільки, як повідомляють, він уже впродовж кількох місяців орендує нерухомість у Брентвуді на тлі постійних чуток про проблеми в їхньому з Джей-Ло шлюбі. «Бен далі живе в орендованому будинку в Брентвуді», розповів інсайдер минулого місяця виданню People. «Він там вже близько двох місяців,  повідомило інше джерело, додавши, що з ним усе гаразд: — Здається, з ним усе гаразд. Він щодня буває у своєму офісі і, здається, зосереджений на роботі. Він також проводить час зі своїми дітьми».


За інформацією TMZ, минулого тижня актор фільму «Бетмен проти Супермена» оплатив купівлю розкішного будинку вартістю 20,5 мільйона доларів, який, як повідомляють, також у Брентвуді. Крім п'яти спалень і шести ванних кімнат, в особняку також є гардеробні, зони для сніданків і обідів, окрема сімейна кімната, барліг, медіа-кімната і навіть гостьовий будиночок. Ми припускаємо, що він переїде в нього доволі скоро, і ми можемо очікувати, що троє дітей, яких він має з колишньою дружиною Дженніфер Гарнер, регулярно його відвідуватимуть!


Повідомлення про новий будинок Аффлека з'явилися після того, як стало відомо, що пара, яка відсвяткувала другу річницю весілля на початку цього місяця на різних узбережжях, виставила на продаж свій розкішний особняк у Беверлі-Гіллз.

 


Як повідомляють, вони придбали розкішний маєток за 60 млн 850 тис. дол. у травні 2023 року і виставили його на продаж за 68 млн. дол. Оголошення на мільйон доларів: зірка Лос-Анджелеса Джош Флеґґ розповів виданню People, що той факт, що вони виставили нерухомість на продаж за «відносно близьку до тієї суми, яку вони за неї заплатили», свідчить про те, що «вони справді хочуть її продати». Він додав: «З огляду на це, я також припускаю, що вони не мають наміру виходити із цієї справи, заробляючи гроші. Вони будуть або беззбитковими, або зазнають невеликих збитків».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter