Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бен Аффлек подарував Лопес дві каблучки. Експерти розповіли про їхню вартість

Люди

Марія КАЛУШ
04 червня 20:28
234
Джерело: Газета "Життєві історії"

Бен Аффлек і його подарунки

Бен Аффлек подарував Лопес дві каблучки. Експерти розповіли про їхню вартість

Життєві історії

 

 

Коли Аффлек зробив пропозицію Лопес вдруге, 2022 року, він вирішив перевершити свою першу пропозицію справді приголомшливим жестом. Актор вибрав для своєї коханої надзвичайну каблучку із зеленим діамантом.


53-річна Дженніфер давно висловлювала свою пристрасть до зеленого кольору. Впродовж багатьох років її неодноразово фотографували в зеленому одязі. Враховуючи пристрасть Дженніфер до цього кольору, цілком імовірно, що 51-річний Бен подумав про це, коли вирішив знову зробити пропозицію.


Каблучка із зеленим діамантом, яку він вибрав, не тільки вражає, а й неймовірно рідкісна. Здобути зелений діамант непросто. Міжнародне товариство дорогоцінних каменів зазначає, що ймовірність його знайти приблизно один до 10 000.

 

 

На ці кольорові камені великий попит, що робить їх вартісними. Однак, оскільки на березень 2024 року статки Бена становили 150 мільйонів доларів, перстень вагою 8,5 карата, ймовірно, був у межах досяжності.


«Якщо це справді зелений діамант, то я вражений. Зелений діамант такого розміру є неймовірно рідкісним і перевищив би вартість попередньої обручки. Я б оцінив каблучку значно більше ніж у п'ять мільйонів доларів. Вона могла б коштувати більш ніж десять мільйонів доларів», сказав генеральний директор The Diamond Pro Майк Фрід для Page Six.


Гострий погляд Бена на приголомшливі дорогоцінні камені був очевидним під час його першої пропозиції Дженніфер у листопаді 2002 року. Він звернувся по допомогу до відомої ювелірної компанії Harry Winston, щоб вибрати рідкісний рожевий діамант вагою 6,1 карата, вартість якого 2,5 мільйона доларів. Цей дорогоцінний камінь рожевого кольору започаткував тренд, й інші знаменитості шукають подібні вишукані камені. Бен уперше подарував Дженніфер рожевий діамант.


Цікаво, що Дженніфер, як повідомляють, так і не повернула першої обручки від Бена, коли вони розлучилися 2004 року. Це означає, що вона, ймовірно, володіє двома неймовірно чудовими каблучками, які недоступні більшості людей.


Тим часом Бена неодноразово бачили без обручки, що ще більше посилило припущення про розрив стосунків зіркової пари.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter