Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бен Аффлек із дружиною свого найкращого друга Метта Деймона

Люди

Степан СЕМКІВ
15 вересня 18:13
112
Джерело: Газета "Життєві історії"

Бен Аффлек і його багаторічна дружба

Бен Аффлек із дружиною свого найкращого друга Метта Деймона
Стосунки зіркових родин

Життєві історії

 

 

Цього тижня актор і продюсер Бен Аффлек поцілував дружину свого найкращого друга Метта Деймона Лучіану Баррозо за декілька днів після того, як Деймона бачили, як він тримав за руку колишню дружину зірки Дженніфер Лопес. 


53-річний Деймон і 55-річна Лопес зустрілись на афтепаті «Нестримних» минулого тижня, коли сиділи в куточку й вели напружену розмову. Аффлек вирішив залишитися вдома, а не ризикувати публічною сутичкою зі своєю колишньою на червоній доріжці в Торонто. 


Аффлек, з яким Джей Ло розлучається після двох років шлюбу, з ентузіазмом вітав дружину Деймона, з якою він прожив 19 років, коли прибув до свого офісу в Лос-Анджелесі. Усміхнена Лучіана обійняла Аффлека, а він поцілував її в потилицю. Лучіана була одягнена в чорну блузку і штани для зустрічі з Аффлеком. 

 

Аффлек є продюсером спортивної драми «Нестримні» про Ентоні Роблеса, який народився з однією ногою і став чемпіоном з боротьби в коледжі, змагаючись із тією самою школою, яка його відкинула. Лопес грає у фільмі роль другого плану.


Раніше цього літа джерело прокоментувало той факт, що співачка Дженніфер провела місяці, намагаючись урятувати свої стосунки, але врешті-решт вона не змогла подолати «темряви» в ньому. «Вона кохає його, вона завжди кохатиме його, ось у чому проблема», повідомило джерело, близьке до акторки «Весільного переполоху», виданню Page Six. «У Бена є темрява, якої ніхто інший не може виправити. Джен Гарнер не змогла цього виправити, весь успіх у світі не зміг цього виправити», продовжило джерело.


Як повідомляють, Джей Ло сподівалася, що Бен з'явиться на її 55-річчі в Гемптоні в липні, коли вона святкувала свій ювілей у Бріджертоні, але він не прийшов. Джерело додало: «Вона просто не замислювалася над тим, хто насправді був чоловіком у цій казці».


Зірка Лопес подала на розлучення з Аффлеком минулого місяця, на другу річницю їхнього весілля.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter