Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес не хочуть травмувати своїх дітей

Люди

Марія КАЛУШ
19 липня 16:53
340
Джерело: Газета "Життєві історії"

Бен Аффлек, його дружина і діти

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес не хочуть травмувати своїх дітей

Життєві історії

 

 

Бена Аффлека сфотографували з обручкою на руці в середу, коли він виходив з дому в Лос-Анджелесі. 51-річний режисер і продюсер мав гарний вигляд у темному костюмі та синій сорочці на ґудзиках, зі спортивною сумкою в руках, коли виходив із паркування. Коли він виходив, можна було побачити його обручку, яку він зняв, провівши карткою-ключем. 


Ця прогулянка відбулася на тлі заяв про те, що близькі стосунки його старшої 18-річної доньки Вайолет із 54-річною дружиною Дженніфер Лопес є для нього «складним завданням», оскільки ходять чутки про швидке розлучення подружжя.

 


Аффлек і Лопес «намагаються зробити цей перехід якомога легшим і бути ніжними зі своїми дітьми. Вони не хочуть зробити ситуацію ще складнішою, ніж вона вже є», повідомило джерело в середу в інтерв'ю ET. 


Батько трьох дітей ділить Вайолет, а також 15-річну Фін (колишня Серафіна) і 12-річного сина Семюеля зі своєю колишньою дружиною, 52-річною Дженніфер Гарнер. Тим часом Лопес виховує 16-річних близнюків Макса та Емму спільно зі своїм колишнім чоловіком 55-річним Марком Ентоні.


Інсайдер додав, що Лопес і Вайолет «зблизилися за час стосунків Джен і Бена, і збереження цієї близькості важливо для всіх». «Бен, безумовно, не хоче створювати напруження між Джен і Вайолет, і він підтримує те, що вони проводять час разом, поділилося джерело. Для нього це трохи складно, але і Джен, і Бен хочуть, щоб усі їхні діти були щасливі, незалежно від проблем, з якими вони стикаються в шлюбі».


Аффлек і Лопес нещодавно виставили на продаж свій спільний будинок у Беверлі-Гіллз вартістю 68 мільйонів доларів і, як повідомляють, хочуть «рухатися далі». «Вони намагаються продати свій будинок якнайшвидше і хочуть рухатися далі. Вони сподіваються мати чіткий, новий і здоровий напрямок для себе і для своїх сімей, розповів інсайдер.


Цього тижня джерело ексклюзивно повідомило DailyMail.com, що діти Бена і Лопес працюють за лаштунками, щоб допомогти їм відновити свій шлюб.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter